sizlere katiliyorum cimbayi seviyorum cokta yakistiriyorum ikisini ve gecende dedigim gibi artik biz 20 bölümü gecik bir cimbay iliskisi izliyoruz inisleri cikislari ile fakat bir adim ileri atilmadi... yani hep ayni yerde duruyor iliskileri o yüzden artik baska seylerde gerek (ayrilmak disinda hersey!!! cünkü ben asla ayrilmalarini istemiyorum no no no

)
güncicegin kiskanc halleri güzel oluyor güneyyy deyip sarilmalari cok hos ama bunu cok kez izledik, o yüzden gercekten bu sefer bir sekilde güneyinde güncicegi kiskanmasini isterdim.
giysi falan deniliyor ama oda hemen hal oluyor, bana sormadan girdigin bu elbise sana cok yakismis ama eve gidince onu yak deyip bittiyor...
yani elbiseyi cikarttirsa falan yine bir farklilik olur ama yani bir adim ileri atilmasi gerekiyor iliskilerinde.
ceyhun elcin ciftini ben destekliyorum, elcini furkanla bir türlü yakistiramiyordum ne bileyim elcin furkana cok iyi birisidi benim gözümde. o yüzden onun icin yeni birisi gelmesi sartti ve bu kisi ceyhun olacak, asktan simartilacagi günler yakin denilmisti evet o günlere yavas yavas geldik.
fakat keske bu olay gerceklesirken ucu Cimbaya dokunmasaydi.
mesela elcinin pat diye güneylerin evine gelmesini ben hic hos karsilamadim. ne bileyim herseyin bir adabi var derler ya bu sanki biraz fazla migde bulandirici oldu hele bunun ardindan o eve artik istedigim gibi girip cikarim havalarina bürünüp güncicegin kiskanmasini saglamakta hos bir durum degil...
üstüne birde güneyin annesi vardi, ve elcini ogluna cok yakistiriken simdi ceyhunla birlikte olmasini o kadin nasil kaldirabilir acikcasi merak etmiyor degilim...
neysem onun disinda hala güneyin bu askim ve elcinin heykel repligi aklima takildi bir türlü oturtamiyorum ne sartlar altinda olursa olsun güneyin elcinin karsinda üstü ciplak durmasini ben hazmedemiyorum bu sahneleri ben cimbom ile görmeyi cok isterdim....
hayirlisi artik..