Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Yerli DiziFilmler > Gündemdeki Diziler

Kapalı Konu

Gündemdeki Diziler kategorisinde Pis Yedili Bölüm Yorumları (Arşiv 7) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-13, 19:19   #31
nisanur123
Oyuncu

nisanur123 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29.07.2011
nisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond repute

Alıntı:
Ayfer* tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

Nevriye ve Filiz 'e tam anlamıyla ben de ısınamamıştım, ama Nevriyeye tam alışmaya başlamışken iyi olmadı gidişi bence. Ben de yeni öğretmenin daha sert görünen ama aslında içi yumuşacık biri olmasını tercih ederim. Bir de, Afet Hoca 'nın tarafsızlığı vardı ki çok severdim.. Ama Filizde de Nevriye de de o yoktu. Daha ne olduğunu dinlemeden 'Pis Yedili haklıdır' modunda dolaşmaları hoş değil.
haklısın geçekten öyleydi filizi severidm ama bi afet kadar değil afet hoca içten içe her ne kadar kendi okulunu öğrencilerini tutsada olayları tarafsız yargılardı yabancı kolej öğrencilerinde hatta didemde bile o sarı çiyanı bile affeti kadın dediğin gibi biride olabilir ikoncanların kalbi olduğu çözen sadece pis yedilinni değil onlarında öğretmeni olabilecek onların derdini dinleyebilecek onların için çabalayabilecek biri yani diziyi güzelleştirmek için ganin eline bi sürü malzeme verdik tek ricamız hb gibi sıcak ortam oluşturması
Eski 04-02-13, 19:24   #32
kimbum
Set Görevlisi

kimbum kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19.03.2012
kimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond reputekimbum has a reputation beyond repute

İlk defa burada yorum yapıyorum. Herkese merhaba.Burada ikide bir elçini suçluyorsunuz ama bence suçlu ne elçin ne de cimbom.Ben elçin ve cimbomu seviyorum dizide ısınamadığım tek kişi paşa açıkçası.Elçinin böyle kötü olmasına sebep olan paşa.Tamam zamanında cimbomla ayrılmak zorunda kalmıştı ama okula gelince de hemen elçinle yakınlaştı ,elçin ona aranızda bir şey var mı diye sorunca yok sadece çocukken olan bi ilişkimiz vardı dedi ,elçinle isteyerek çıktı. Hatta geçen bi bölüme denk geldim elçin zayıflamak istiyormuş paşa da senin kalbin zengin ben bütün gün seni izliyorum hiçbir fazlalığın yok falan diyordu .O zamanlar elçinin tek anlaşamadığı kişi cimbomdu o da gayet normal .Cimbomun paşadan farkı ise cimbom kıskandırmak için küçük beyle çıktı cimbomum aklı paşadaydı hep.Sonra elçin paşanın onu aldattığını öğrendi birden o iyilik meleği kız dizinin en kötüsü gösterilmeye başlandı.Bana saçma geldi açıkçası.Paşayı hemen unutmasını beklemeniz saçma olur .Siz elçinin gözleri paşada falan diyorsunuz ama paşa elçinle sevgiliyken de cimbomun gözü ondaydı.Elçine yavaş yavaş furkanı sevdirtmeleri gerekirken senarist tam tersine daha da kötü yapıyor. Bu dizi pembe dizi değil lise dizisi .Birdaha elbay olmasın zaten elbay olmasını isteyen de yoktur heralde elçin furkanla ya da yeni gelen kişiyle gerçek anlamda sevgili olabilir ama illa entrika çevirtçekler elçine. Benim asıl beğendiğim çift neşe ile can birbirlerine çok yakışıyorlar ama can baya üzdü neşeyi neşe onu iyice bi süründürsün sonra barışsınlar ,bir de gülcanın gitmesine çok sevindim o kızın rol yeteneğine hayran kalmıştım!!!
kimbum Çevrimdışı  
Eski 04-02-13, 19:25   #33
elitay88
Asistan

elitay88 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05.05.2012
elitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond reputeelitay88 has a reputation beyond repute

Alıntı:
ingenting tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
X=Abiciim çokk kolay bir soru Paşa Cimbomu kıskanacak mı Evet veya Hayır bu kadar basitt lütfen sizde CİMBOMlusunuz ya lütfeen
Selim Aydogdu= cimbom paşayı kıskanır sanıyorum ki..
Ve yine yine ayni sahneler!Nedir bu Guncicek'in devamli kiskanmalari.
Bu kiz ilk bolumden beri kiskanmiyor mu?Al iste Ceyhun Elcin ile cikacak
Pasa onaylamayacak Guncicek yine kiskanacak.Ne kadar banel sahneler.
Bu cocuk Guncicek'e asik olsaydi Pasa kiskansaydi cok mu sey istiyoruz.
Gercekten senaryo boyle ilerleyecekse isleri zor.Sahsen ben artik sadece
Pasa'nin kiskancliklari gormek istiyorum!
Evet. Ben de görmüştüm ama zaten böyle olacağını biliyorduk. Çünkü her şey Elçin'in planı. Ceyhun'u kullanarak ortalık karıştıracak. Cimbom tripler atacak sevdiceğine. Kıskanınca ne muzur oluyor. Güney çekecek artık bu kıskançlığı ama biz aynı şeyleri seyretmekten bıktık onlar yazmaktan bıkmadı arkadaş! Güney için Bir Elçin bir Yaren; 2şer 2 şer kıskançlık sahneleri. Günçiçeğe gelince Paşa efendi anca elbiselerine,giydiklerine karışsın.He unutmayayım bir kere Ferit'i kıskanmıştı amanıın esip gürlemişti o zaman da. Ancak gönül alması pek tatlıydı.

Elcey olacaksa da beni ilgilendirmiyor Cimbaydan uzak olsunlar. İstedikleri gibi aşk yaşasınlar. Gerçek aşksa mutlu olsunlar. Yok Elçin hanımın maksadı başkaysa tez ayrılsınlar.

Bence Cimbom daha da kıskanmasın kapansın şu mevzu gerçekten sıkıldım aynı şeyleri izlemekten diğer taraf kıskanmayınca olmuyor. O zaman kimsecikler kıskanmasın ne diyelim dengeyi tutturamıyorlarsa. ortasını bulsalar güzel olur aslında.
Eski 04-02-13, 20:10   #34
Krisbian
Set Görevlisi

Krisbian kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04.02.2013
Krisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond reputeKrisbian has a reputation beyond repute

Pis Yedili'yi severek izliyorum Orço'ya rağmen.
Kendisi bana son derece itici gelip her sahnesinde kanal değiştirmeyi istesem de Cimbom ve Paşa aşkı beni o derece diziye bağlıyor.
Dilkopat'ın o ses tonu hele Allah'ım bi insan bu kadar mı deli eder beni tahammül edemiyorum onun ciyaklamalarına.

Bu hafta Nevriye gidiyor mu gerçekten ? Ben ona yeni yeni alışmaya başlamıştım neden bu ani gidiş yerine kim gelecek merakla bekliyorum belki de gelmeyebilir Pis Yedili bir süre kendi başının çaresine baksın bence hemen birisi gelsin istemiyorum öyle bir zor noktaya gelsinler ki o zaman bir kurtarıcı çıksın istiyorum bu sefer.Zira Ayfer*'in de dediği gibi hep Pis Yedili haklıdır durumu benim de canımı sıkıyor.
Benim için dizide olması gerek şey bol bol Cimbay doyamıyorum onların sahnelerine.
Krisbian Çevrimdışı  
Eski 04-02-13, 22:01   #35
ingenting
Asistan

ingenting kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04.06.2012
ingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond reputeingenting has a reputation beyond repute

Alıntı:
nisanur123 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
biz yinede şükredelim eğer diziyi ilk sezondan takip ettiyseniz bilrsiniz biz çok çektik cimbay diye diye bazı bölümler sahneleri bile olmuyodu hep elbaya çalışıyodular cimbay olmayacak deniyodu adeta azmin sonu başarı bunada şükür en azından artık güneyin dengesiz tavırları yok kısa ve net güney günçiçeğe aşık
Tabiki de buna da sukur.Ama ben artik ciddi anlamda sıkıldım devamli kiskanc bir Guncicek izlemekten.Ya ikiside kiskanmasin yada Guney kiskansin.
Alıntı:
elitay88 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet. Ben de görmüştüm ama zaten böyle olacağını biliyorduk. Çünkü her şey Elçin'in planı. Ceyhun'u kullanarak ortalık karıştıracak. Cimbom tripler atacak sevdiceğine. Kıskanınca ne muzur oluyor. Güney çekecek artık bu kıskançlığı ama biz aynı şeyleri seyretmekten bıktık onlar yazmaktan bıkmadı arkadaş! Güney için Bir Elçin bir Yaren; 2şer 2 şer kıskançlık sahneleri. Günçiçeğe gelince Paşa efendi anca elbiselerine,giydiklerine karışsın.He unutmayayım bir kere Ferit'i kıskanmıştı amanıın esip gürlemişti o zaman da. Ancak gönül alması pek tatlıydı.

Elcey olacaksa da beni ilgilendirmiyor Cimbaydan uzak olsunlar. İstedikleri gibi aşk yaşasınlar. Gerçek aşksa mutlu olsunlar. Yok Elçin hanımın maksadı başkaysa tez ayrılsınlar.

Bence Cimbom daha da kıskanmasın kapansın şu mevzu gerçekten sıkıldım aynı şeyleri izlemekten diğer taraf kıskanmayınca olmuyor. O zaman kimsecikler kıskanmasın ne diyelim dengeyi tutturamıyorlarsa. ortasını bulsalar güzel olur aslında.
Oyle de belki bir ihtimal yaniliriz diye dusundum.Yani Guney'in azda olsa gorduk kiskancliklarini.Cok mu cok tatli oluyorlar

Elcin Guney haricinde kiminle olursa olsun .Sorun burda Ceyhun degil.
Beni sinirlendirin devamli Elcin'i veya baska kizlari kiskanan bir Guncicek izlemek.Yani madem Ceyhun'u Elcin icin getirdiniz.Mutlu mesut olsunlar.Ne gerek var bizim asklari kiskandirmaya
Eski 04-02-13, 22:21   #36
AK1981
Yönetmen

AK1981 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.09.2005
AK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond repute

sizlere katiliyorum cimbayi seviyorum cokta yakistiriyorum ikisini ve gecende dedigim gibi artik biz 20 bölümü gecik bir cimbay iliskisi izliyoruz inisleri cikislari ile fakat bir adim ileri atilmadi... yani hep ayni yerde duruyor iliskileri o yüzden artik baska seylerde gerek (ayrilmak disinda hersey!!! cünkü ben asla ayrilmalarini istemiyorum no no no)

güncicegin kiskanc halleri güzel oluyor güneyyy deyip sarilmalari cok hos ama bunu cok kez izledik, o yüzden gercekten bu sefer bir sekilde güneyinde güncicegi kiskanmasini isterdim.
giysi falan deniliyor ama oda hemen hal oluyor, bana sormadan girdigin bu elbise sana cok yakismis ama eve gidince onu yak deyip bittiyor...
yani elbiseyi cikarttirsa falan yine bir farklilik olur ama yani bir adim ileri atilmasi gerekiyor iliskilerinde.

ceyhun elcin ciftini ben destekliyorum, elcini furkanla bir türlü yakistiramiyordum ne bileyim elcin furkana cok iyi birisidi benim gözümde. o yüzden onun icin yeni birisi gelmesi sartti ve bu kisi ceyhun olacak, asktan simartilacagi günler yakin denilmisti evet o günlere yavas yavas geldik.
fakat keske bu olay gerceklesirken ucu Cimbaya dokunmasaydi.

mesela elcinin pat diye güneylerin evine gelmesini ben hic hos karsilamadim. ne bileyim herseyin bir adabi var derler ya bu sanki biraz fazla migde bulandirici oldu hele bunun ardindan o eve artik istedigim gibi girip cikarim havalarina bürünüp güncicegin kiskanmasini saglamakta hos bir durum degil...
üstüne birde güneyin annesi vardi, ve elcini ogluna cok yakistiriken simdi ceyhunla birlikte olmasini o kadin nasil kaldirabilir acikcasi merak etmiyor degilim...

neysem onun disinda hala güneyin bu askim ve elcinin heykel repligi aklima takildi bir türlü oturtamiyorum ne sartlar altinda olursa olsun güneyin elcinin karsinda üstü ciplak durmasini ben hazmedemiyorum bu sahneleri ben cimbom ile görmeyi cok isterdim....

hayirlisi artik..

AK1981 Çevrimdışı  
Eski 04-02-13, 22:29   #37
SeyranMesut
Asistan

SeyranMesut kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16.05.2011
SeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond reputeSeyranMesut has a reputation beyond repute

Alıntı:
kimbum tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
İlk defa burada yorum yapıyorum. Herkese merhaba.Burada ikide bir elçini suçluyorsunuz ama bence suçlu ne elçin ne de cimbom.Ben elçin ve cimbomu seviyorum dizide ısınamadığım tek kişi paşa açıkçası.Elçinin böyle kötü olmasına sebep olan paşa.Tamam zamanında cimbomla ayrılmak zorunda kalmıştı ama okula gelince de hemen elçinle yakınlaştı ,elçin ona aranızda bir şey var mı diye sorunca yok sadece çocukken olan bi ilişkimiz vardı dedi ,elçinle isteyerek çıktı. Hatta geçen bi bölüme denk geldim elçin zayıflamak istiyormuş paşa da senin kalbin zengin ben bütün gün seni izliyorum hiçbir fazlalığın yok falan diyordu .O zamanlar elçinin tek anlaşamadığı kişi cimbomdu o da gayet normal .Cimbomun paşadan farkı ise cimbom kıskandırmak için küçük beyle çıktı cimbomum aklı paşadaydı hep.Sonra elçin paşanın onu aldattığını öğrendi birden o iyilik meleği kız dizinin en kötüsü gösterilmeye başlandı.Bana saçma geldi açıkçası.Paşayı hemen unutmasını beklemeniz saçma olur .Siz elçinin gözleri paşada falan diyorsunuz ama paşa elçinle sevgiliyken de cimbomun gözü ondaydı.Elçine yavaş yavaş furkanı sevdirtmeleri gerekirken senarist tam tersine daha da kötü yapıyor. Bu dizi pembe dizi değil lise dizisi .Birdaha elbay olmasın zaten elbay olmasını isteyen de yoktur heralde elçin furkanla ya da yeni gelen kişiyle gerçek anlamda sevgili olabilir ama illa entrika çevirtçekler elçine. Benim asıl beğendiğim çift neşe ile can birbirlerine çok yakışıyorlar ama can baya üzdü neşeyi neşe onu iyice bi süründürsün sonra barışsınlar ,bir de gülcanın gitmesine çok sevindim o kızın rol yeteneğine hayran kalmıştım!!!
Yorumuna aynen katılıyorum.Benimde bu zamanındaki aşk üçgeninde suçlu bulduğum tek isim paşa.Tavırları falanda hoşuma gitmiyo zaten fazla kıro geliyo bana.Daha yeni yeni ısınıyorum kendisine.Umarım yine karakteri sapıttırmazlar.

Gülcan konusunda da hakkaten oyuncu yetersiz kendisini geliştirmesi gerekiyo.Bu role de gerçekten olmadı yani.Gitmesi iyi oldu trafo karabiber açısından da.Caneşe zaten şu an iyi gitmese de başlaması açasından bambaşkaydı.Çok tatlı ve saftı.İnş. yine o eski zamanlara en kısa zamanda dönecekler.
SeyranMesut Çevrimdışı  
Eski 04-02-13, 22:32   #38
AK1981
Yönetmen

AK1981 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.09.2005
AK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond reputeAK1981 has a reputation beyond repute

57.bölüme ait bir replikmis:

TRAFO- Benim gibi adama kavga ayırttılar ya!!! Ben kavgada ayıran taraf olacak adam mıyım Paşa!!

acaba kim kavga ediyordu - trafo bunu pasaya söyliyorlsa pasanin kavga ile alakasi yok zaten öyle olsaydi trafo hemen dalardi ayirmazdi...
ama kim kavga etmis olabilirki... aklima Furkan ve Ceyhun geliyor nedense...
AK1981 Çevrimdışı  
Eski 04-02-13, 22:35   #39
nisanur123
Oyuncu

nisanur123 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29.07.2011
nisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond reputenisanur123 has a reputation beyond repute

Alıntı:
ingenting tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tabiki de buna da sukur.Ama ben artik ciddi anlamda sıkıldım devamli kiskanc bir Guncicek izlemekten.Ya ikiside kiskanmasin yada Guney kiskansin.

Oyle de belki bir ihtimal yaniliriz diye dusundum.Yani Guney'in azda olsa gorduk kiskancliklarini.Cok mu cok tatli oluyorlar

Elcin Guney haricinde kiminle olursa olsun .Sorun burda Ceyhun degil.
Beni sinirlendirin devamli Elcin'i veya baska kizlari kiskanan bir Guncicek izlemek.Yani madem Ceyhun'u Elcin icin getirdiniz.Mutlu mesut olsunlar.Ne gerek var bizim asklari kiskandirmaya
aslında cimbom kıskanınca çok bi tatlı oluyo ama tabi biraz baydı artık sıra paşada olucak olucak o da olucak görürsünüz bide AK1981 imzanı okuyunca çok güldüm gerçekten çok doğru demişsin ya şu öğretmen işini ele alınca kim olur diyorum bide gani bi değişiklik yapıp şu ceyhunun liseye alsan ne bilim çocuk gerizekalıdır falan üniye almazlar razıyım yeterki lisede olsun çnkü bu bi lise dizisi olduğundan lisedekiler daha sık gösterilir
nisanur123 Çevrimiçi  
Eski 05-02-13, 00:15   #40
Ayfer*
Yönetmen

Ayfer* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.01.2006
Ayfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond reputeAyfer* has a reputation beyond repute

Emre Bülbül 'den yeni tüyolar var ;

KARABİBER- İyi bir çocuğa benziyor ama değil mi?
SALÇA- Flaş Flaş flaş. Karabiber Paşa’nın kuzeninden çok hoşlandı.

Burada Salça, Salçalık yapıyordur kesin Karabiber 'in repliği gayet normal çünkü. Ceyhun için genel anlamda söylediğini düşünüyorum bunu. Neşe 'de takılıyordur..

SONGÜL: Zamanında ben de bir delikanlıyı sevmiştim. Ah bir görsen.
Boy desen Tarık Akan, Yakışıklılık desen Kadir İnanır…
ve Kartal Çidamlı ardından eklemiş ; + sizin kucukbey yaninda kucuk kalir... Karabiber ; ooooo sonra

Karabiber ve Ferit içinde ışık yakıyorlar. Gerçi konu Mert 'ten dolayı açılmıştır büyük ihtimalle ama önce Ebru Şahin 'in Sevil & Mert konusundaki tweetine ; Ferit cephesini de unutmayın demesi, şimdi bunu özellikle eklemeleri.. Tekrarlıyorum : Ferit ve Sevil arkadaş kalsın! Ferit bir kez daha üzülmesin! Karşılıklı bir şeyler olmayacağı açık.

TRAFO- Benim gibi adama kavga ayırttılar ya!!! Ben kavgada ayıran taraf olacak adam mıyım Paşa!!

Ben esas bunu merak ettim ama taa 57. Bölüm 'denmiş. Paşa 'ya söylendiğine göre onunla ilgisi yok. Ceyhun ve Furkan olabilir gibi geldi bana da ama bakalım..

Selim Aydoğdu : Pis Yedili 'de bu hafta.. ana tema ayrılık.. gözyaşı bol.. kahkaha ise daim..

Ayfer* Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş