Daghan'in tersi cok pistir, Allahim da bize o tersini göstermesin :icon_whis
3 yerden birden saldiriyorlar Cocuga, daha ne yapsin be bu Adam?
Bennu ve Erhan'a deyinmicem bile zaten, 2isin ucundan tutmayla söylenmeye basliyorlar.
Erhan zaten digerlerinden 1 gram fazla is yaparim diye ödü kopuyor. Ya senin yapacagin Iste ne var ? Atesi yakmak mi zor 2-3 tas getirmek mi zor? Ki Daghan da tas getirmelerine yardim etti.
Sen orda o Böcegi götürsen ölürmüsün peki ... ya Allah korusun zehirliyse birsey yaparsa. Ben o an o ortamda bulunmak bile istemezdim okadar korkuyorum cünkü
Ufacik bir sorunu kavga haline getiriyorlar ya, gönüllüler bile okadar bagiris cagirisa ragmen beraber Denizde eglenebilen Insanlar .
Ama Ünlüler de 1 kere firtina koptu mu herseyi yikar gecer bence :img-wink:
Ya Nazenin ve Ümit'e ne demeli ... Yok 'Daghan agi kör kördügüm yapmis'mis ... 'Bi esyalara sahip cikamiyorlarmis'mis ... Pardon ama siz Dogukan ve Daghan'in arkasindan konusacaginiza, biraz o Aletlerle hasir nesir olunda sizinde marifetinizi görelim dimi?
Bukadar nankörlük olmaz ya ...
En cok Is yapan ari gibi calisan hic bos durmayan bir Dogukan var bir de Daghan.
karninizi bile cogu zaman onlar doyuruyor ama nedense en az konusan da onlar
Daghan arada fikrini söylese hemen aninda lafi agzina tikiyorlar yok o öyle olmaz böyle olmaz, Dogukan zaten sessiz kaliyor
Biraz agirliginizi koyun ya, siz Kaptan Kaptan diye Ümit Karani iyice simartmissiniz ama Ümit bence cok yanar döner bir Insan
Hatta Gruplasma olursa ilk Gruplasmayi yaratacak Insan da bence o.
Gruplasma olursa Daghan Dogukan Cengiz ve Ümit Karan ve digerleri olur.
Böyle hissediyorum böyle görüyorum ve ilk yazacaklari Insan da Daghan.
Salaklik yapip onu yazarlar bence, Erhan-Nazenin-Larissa-Irmak gitmeli sirayla ama tabi beyinlerini kullanirlarsa :img-wink:
Edit: Ben cok skldm Güc ve Parkur oyunlarindan. Biraz Zeka ve denge oyunlari gelsin artik. Güc oyunlarinda öne cikan isimler belli zaten. Kizlar-Erkekler de ne güzel oyunlar vardi cok özledim cidden :icon_sorr
Yer imleri