Bir onceki baslik 1000 mesaj sayisina ulastigi icin kapatilmistir. Yorumlariniza bu basliktan devam edebilirsiniz.
Lutfen mesaj yazarken forum kurallarina uyun.
Sunrise
Super moderator.
Bir onceki baslik 1000 mesaj sayisina ulastigi icin kapatilmistir. Yorumlariniza bu basliktan devam edebilirsiniz.
Lutfen mesaj yazarken forum kurallarina uyun.
Sunrise
Super moderator.
pazartesi akşamından itibaren survivoru izlememe kararı aldım.fragmanda duygunun kavgalarını ve dağhanın entrikalarını görüncede ferdiğim kararda haklı olduğumu anladım..
ACUN resmen bu yıl ÜNLÜLERİ bitirip ilk defa gönüllülerden biri 1. çıksın diye ünlüler aleyhinde herşeyi yaptı..
geçen yıl gönüllülerden biri yarışmanın başında ünlülere geçmişti bu yılsa kafasına göre takıldı..
ünlüler ilk 3 dokunulmazlığı aldı..adamlar oyun kazandı sanki suç işlemiş gibi acun yeni kural getirip ünlüleri cezalandırdı.şuana kadar hiç olmayan bir kuralı uydurdu..herkes sırayla yarışacak diyerek ünlüleri resmen durdurdu...
ünlülerin en genci 35 yaşında 20 lik delikanlı gönüllüler hızlı hareket ettiği için oyunlar hep hıza dayalı oldu..
gönüllüler 3 kişi ünlüler 6 kişi kalacaktı..buda gönüllülerde psikolojik olarak iyi olmayacağı için onları gaza getirecek dağhanı onlara transfer etti...
BU YILIN ŞAMPİYONU GÖNÜLLÜLERDEN ÇIKACAK....zamanı gelince bu yazımı tekrar paslarım...Acun bunun için tüm zemini hazırladı..planlarınıda tek tek uyguluyor.
bu hafta kesin ünlülerden biri gidecek...eğer gönüllüler kaybederse dağhanla duyguyu SMS çıkarttıracak..(dokunulmazlığı bu ikisinden biri almazsa)
survivor dönme dolap gibi bütün kurallar ve ordaki yarışmacıların akıbeti bi kişinin dudaklarından çıkacak söze göre şekilleniyor
duyguylada dağhan tencere kapak gibi olmuşlar.vatana millete hayırlı olsun..
birde insanları reyting için kavga ettirtip yarışlarda ve ada konseyinde canciğer kuzu sarması durumuna getirdikleri senaryolarıda evlere şenlik...
BAHAR - SİNAN
Daghan harıkasın :happy0064 ne güzel yarıştı öyle oh ne güzel kazandılar takımca :happy0064 gönüllüler herseyıyle gercek ve daghan ıyı kı oraya geçtı. Öbür ada bana dar gelıyordu dedı kıyamam. Çok haksızlık yapıldı. Dün gücünü gösterdın onlara :) fatmagul de gıttı artık gönüllüler takımını kımse tutamaz. Ins . Ünlüler bırer bırer adaya veda edecek :) ödül sakız bıle olsa kazanmamız gerek :img-hyste
sevgili acun'dan şaşırtıcı bir şekilde dokunulmazlık oyunu hakkında açıklamalar geldidemekki o kadar eleştiri aldı ki açıklama ihtiyacı hissetti. demek ki ortada bir haksızlık durumu yokmuş demek lazım :icon_whis
tabi şimdilik
gelelim dünkü bölüm hakkında yazacaklarımaaaa....
fatmagül gitti iyi oldu. bir işe yaramıyordu zaten. beceriksizliğine, hantallığına, sakinliğine izlerken sinir oluyordum.
sanırım bölümle ilgili başka da yazacak birşey yok. bulamadım.
ama bulduğum başka bir konu var:icon_whis
belki çok acımasızca olacak ama bana çok garip geldi.
doğukan acayip gözüme batmaya başladı. çocuk bir şiir okudu hüngür hüngür ağladı üzüldü etti diye takımın en sevilen adamı oldu. daha bir kaç hafta öncesinden oynadığı kötü performanstan dolayı dokunulmaz olmasaydı gidecekti. şimdi içlerine sokmadıkları kaldı doğukan'ı :icon_whis
kendini acındırıp beni öteki adaya göndermeyin diye yalvarmakla mı göze giriliyor acaba ben bunu anlayamadım.
tamam dağhan'ın gönüllülere gitmesi iyi oldu çocuk özüne döndü resmen yüzü gülüyor ama gönderme bahaneleri beni çok sinir etti hala daha ediyor.
o yüzden ünlülerin doğukan'a karşı yaptığı her güzel hareket bana batıyor.
dağhan öteki adaya yollanınca can ciğer kuzu sarması ilan ettiler doğukan'ı.
nispet yapıyorlar sanki ne kadar çirkin bir davranış :img-beee:
ünlüler beni acayip hayal kırıklığına uğrattı. hele ümit :icon_sorr
bunların hepsi senaryo, bir oyun demek istiyorum :icon_whis
Günlerdir Fatmagül'ün ada da ne gereksiz kişi olduğunu yazıp durdum..Gazeteci Yüksel Altuğ'un da bahsettiği gibi Fatmagül bir kere Survıvorun ruhuna aykırıydı..Adaya neden getirildiği ve konuluş amacı belli oluyordu ki bu daha da çok antipatik kazanmasına sebep oluyordu benim açımdan..Son anda Duygu'ya yanaşmasını "denize düşen yılana sarılır" mantığını güttürdü bize..Yeri geldi Duygu'nun maşası oldu yeri geldi oyunların kaybedilmesin de çok büyük etken oldu..1 kişi eksik başlayan gönüllerin Fatmagül sayesınde kafadan 1 kişi daha eksik yarışmalarına da sebep oldu..Ünlüler tarafında aşağılayacı bakışlara rağmen de ada da kalmak istemesi şaşırtıcıydı..Neyse ki Duygu fanları Murat'ın gücününde farkına varmış olmuş oldular..Murat elenmeyerek Gönüllüler takımı daha da güçlendi diye düşünüyorum..Çünkü Duygu kız olarak Bennu ve Irmak'tan oldukça başarılı..Dolayısyla gönüllüler kızlar açısından 1 sayı önde başlayacaklar.Hoş Dağhan'ın bu kazanma hırsı Gönüllüleri yokta edebilir..Bu haftakı dokunulmazlık oyununda Acun'un da dediği gibi çok havaya girdiler..Kazandık dedikçe sayı kaybettiler..Umarım Dağhan faktörünü dikkate alabilirler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri