Konu NATY&FACU tarafından (05-01-14 Saat 18:54:55 ) değiştirilmiştir.
parça parça fragman vererek diziyi bize izletecek bunlar...neyi bekliyolar bunlar canım atv em benim.seni çok seviyorum.başlat artık şu diziyi
bu dehşet ali'min saniyelik görüntülerini gösteribde aklımı başımdan alma:img-in_lo
asumanım ya marazın bize bakışlarına ne diğim ben şimdi.yarabbim bu kadar tatlıda bakılmazki:img-in_lo
Ben de izledim :happy0064:happy0064:happy0064 (netten)
MAA'ya 2 senenin acısını çıkarttırıyorlar :img-in_lo, spor kıyafet, havuz, kadınlar, bermuda şort,
Banka soygununda ki Maraz herhalde değil mi?Boyu ele veriyor.:img-hyste:img-hyste
Yatak ve kadın :icon_whis üstelik sarışın ve üstelik sırtta dövmesi :icon_whis
Maraz Ali'nin lüküs villasını gördük sonunda:kahve orada tek başına sefa sürmeyeceği anlaşıldı..
Sarışın bi dilberle havuz keyfi yapıyor beyimizkıskandım valla ikonumdan anladınız zaten:img-hyste
Biz Maraz Ali'nin yolunu gözleye duralım O napıyor hatunlarla havuz sefası yapıyor Bize yapılırmı bu:img-hyste.
Ardından comburlop havuza atlayacak görürsünüz. kalbi olanlar şimdiden önlemini alsın:img-hyste
Fragmanda görüldüğü üzere...Maraz Ali sporun her dalı ile ilgileniyor.. en başta da yüzme sporuyla tabiki.
Akabinde de çekmiş şortunu kum çuvalına ver Allah yumruk sallıyor. Hemen her sahnesinde farklı bi aksiyonda görücez Onu anlaşıldı:love05:
İdil ile Maraz Ali yemeğe çıkacak sanırım.. restaurant gibi bir yerdeler..
Maraz Ali Beşiktaşı tutuyor olmalı oleyyyyy:happy0064 nerdenmi anladım? sırtındaki kartal dövmesinden..
gene gününü belirtmediler. çok yakındaaaaa ama ne kadar yakındaaa
söyleyinde bilelim ama dimi:img-yes:
Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil, iyi yaşanmasındadır. Montaigne
Fragmandaki en güzel şey bence MAA nın sahnesine göre yaptığı birbirinden harika mimikleri ve o mimikleri süslediği bakışları.:good:
İdille yemek sahnesinde ona çocuksu bir tebessümle :img-in_lo gülümserken ne olduysa oluyor ve bir anda yerinden kalkarak başka masada ki adamın eline bıçağı batırıyor.Ordaki haşin duruşundan, öfkeli bakışlarından ben bile ekranda ürktüm.
Yine arabada İdile masum bakışlar atarken yatağındaki kıza ona değersiz olduğunu hissettirdiği bakışı...:happy0064
Ya boks torbaını yumruklar ki öfkesi ve gözlerinede ki hırsı... :img-yes:
MAA bu diziyle sıladaki tüm zincirlerinden kurtulduğunu gösterecek gibi.Önce takım elbiselerin yerini spor kıyafetler aldı. Ardından asker arkadaşı pozundaki eşiyle yanaktan öpücükleri yatağında , havuz başında çeşit çeşit kızlar.:happy0064
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri