seselin Nickli Üyeden Alıntı
Feriha aşkı için ne zaman mücedele verdi ki zaten.
Tabiki bir kadın olarak gidip emire ben leventle birlikte olmadım diye direk söylemesini hoş bulmuyorum ben sinyalden bahsediyorum. Yine bir kadın olarak sevdiğin erkeğe nasıl sinyal vereceğini bilirsin. Doğamızda var şekerim:img-hyste Sonuçta ikiside birbirlerinin zaaflarını, zayıflıklarını vs. en iyi bilen kişiler.
Nedir yani emirden başka erkekle kaçan karısı için bakir kalmasımı bekleniyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Siz o kısımlara takılmayınız bakın feriha takılıyormu hiç.
Amerikaya beraber kaçtığı adamla üç yıl sonra dönüyor otel odasında onunla kalıyor "AYNI ODADA" sonuç bu iken yok efenim yatmamış:) yürüsün gitsin bi yaa bunun ne önemi var ki. Önemli olan paylaşımlardır.
Şimdi bu bağlamda bir düşünün bakalım üç yıl önceki levent bu kadar rahat dokunabiliyormuydu ferihaya? Babasının çiftliği gibi dann diye giriyor kızın yatak odasına, üzerinde gecelikle görüyor, yattığını kalktığını, makyajını onun yanında siliyor, dudaklarını boyuyor:) Karı koca rahatlığında bir ilişki boyutuna gelinmiş. Tek fark yatmamışlar. Peki onuda yapabilir feri isterse leventten beklenen teklif geldi. Hiç yabancılık çekmez feri. Bir yatak problemi olur ama pardon orası onun için hep sorunlu. Leveukla konuşa konuşa hallederler o mevzuyuda.
Yer imleri