Selamlar ,
Ben bu şimşek hızıyla gelen fragmanların ,tanıtımların hızına yetişemiyorum .İzleyiciyi merakta bırakmadan istediklerini veriyorlar ,tebrik ediyorum.
İlk tanıtım sonrası yaptığım yorumumda Muhsin Baba 'nın sahte evlilik olayını öğrendikten sonra kriz geçirebileceğini yazmıştım. Açtım şom ağzımı açmaz olaydım..Muammer dersini almamış hala Ayşe 'nin peşinde. Hocayı bizimkilerin üzerine salan Ceyda mı acaba ? Hala akıllanmadı mı bu kadın Allah aşkına ?Muhsin Baba 'yı seviyor görünmüyor muydu bu ,adamın yüreğine indi karşısında polisleri görünce ? Diğer yandan okumuş cahil hoca bozuntusu Muammer , Ayşe 'yi ne kadar tanıyor ki Kerem 'i sevmediğinden bu kadar emin olabiliyor ?
Yalnız dikkat ettim de sevmiyor lafını duyunca Ayşe ne kadar bozuldu dimi. Evliliğiniz sahte deyince de aşırı tepki gösterdiler. Çünkü onlarınki aslında gerçek bir evlilik.Ayşe ,Kerem 'in görüşlerine değer veriyor ,güveniyor ve kocasına çok iyi destek oluyor. Kerem desen karısını savunuyor ,sorunlarıyla ilgileniyor ,sahip çıkıyor ,üstelik evlendi evleneli kimseye yan gözle bakmadı ,çok sadık bir koca :)
Anlaşılan Rıza ,bacısıyla damatlarını Volkan 'ın yanında bırakmamış , evine götürmüş. Kerem yine Rıza 'nın çizgili tişörtünden giymiş ,çok güldüm. Gerçi ona her şey yakışır ..

Kerem'deki de sabır hani valla üzülüyorum onun için. Sahte de olsa adam evli ama karısına o izin vermediği müddetçe dokunamıyor ,bakamıyor. Aynı odada ve artık aynı yatakta ateşle barut bundan sonra nasıl uslu durabilir bilmem.
Fragmandan küçük bir detay.. Ayşe , " Sahte karısı için adam döven biri gerçekten evlense kimbilir neler yapar dimi. " derken Kerem 'in bir bakışı var ki.. Evliliklerinin gerçek olmasını arzulayan sahte koca bakışı budur işte .
Keyifli kalın..

Yer imleri