Kötü bir durum olmuş. Bu sefer öyle olmaz umarım.:865323 Başka çift var mıydı o dizide? O yüzden mi yapmadılar?
İnsan hapishanedeki arkadaşını ziyaret eder de annesinin düşünmediği incelikte bir davranış sergilemez. Daha doğrusu sergileyebilir de bu dizi sonuçta.:img-hyste Yapılan şeyin bir nedeni olmalı.:good: Önemli olan Zeynep'in hapiste biraz mutlu zaman geçirmesiyse o kitapları Cahide'nin getirmiş olmasını da yazabilirlerdi.
Normal bir insan zaten arkadaşına içten gülümser ama Zeynep herkese gülümsemez.:img-hyste Bu kadar mutlu oluyorsa, ki en büyük mutluluğu Ali'nin kendisini düşünmüş olmasıydı bence , altında bir şey aranır bence. Çünkü dizi.:img-hyste
Otelde Zeynep konuşurken gözlerini kapadı ve rahatlamış şekilde nefes aldı. Neden annesi ya da Gamze veya Duru değil de Ali?:img-wink:
İnsan en yakın arkadaşı, normal olarak sevdiği arkadaşı arasa elinden dosyayı düşürecek kadar heyecanlanmaz. En azından ben heyecanlanmam. Çünkü sebep yok.:img-hyste
Sonuç olarak bu bir dizi ve dizideki şeyler boşuna olmuyor. Sarp'la Zeynep arasında bir şey olur diye düşünüyor muyuz? Hayır. Ama aynı yaş farkı olan Duru ve Ali arasında bir şey olabilir diye endişeleniyoruz. Çünkü bize izletilen şeylere göre düşünüyoruz. Sadece ben değilim, siz değilsiniz, sosyal medyada çok sayıda Ali Zeynep isteyen ve anlamlı bulduğumuz sahnelerden çalışma yapanlar var. Bu kadar insan aynı duyguları alıyorsa sorun bizde değildir.:img-hyste
Sonradan arkadaş gibi gösterirlerse de hikayenin yönünü sonradan değişmiş gibi olurlar benim için.

Yer imleri