İkinci fragman çıkmış spoiler verdiğim gibi Ali yetimhaneye gidip Turna'yı çekmiş :img-in_lo
Zeynep de iyice Ali'ye benzedi giyim olarak :img-hyste
![]()
İkinci fragman çıkmış spoiler verdiğim gibi Ali yetimhaneye gidip Turna'yı çekmiş :img-in_lo
Zeynep de iyice Ali'ye benzedi giyim olarak :img-hyste
![]()
Evet tanımıyormuş gibi yapıyor. Bence ali'nin o görüntüleri Zeynep'e götüreceğini anlayıp mutlu gibi davranıyor. Zeynep Turna'nın kendisini unuttuğunu düşünüyor ama Turna kaçıp gelince anlıyor tabi.
Fragmannda Zeynep'le konuşurken mutlu bir Ali var bana mı öyle geldi ::img-in_lo
Ya bana sanki orada Ali'nin karşısında Turna varmış gibi geldi.Hatta sanki birinin kucağında:img-hyste Dikkatli bakınca sanki görünen kafanın arkasında bir kafa var ve hareket ediyor.:img-hyste Çok saçma bir şey dedim ama böyle gördüm sanki.
Yalnız Zeynep'in sondaki haline çok fena üzüldüm.:865323:865323 Ne kadar üzgün görünüyor.:865323
Sinan Zeynep'i sinir edici laflar söylüyor ama sonra normal davranacak sanırım.:img-beee: Yalnız Zeynep gözlerini hiç kaçırmadan bakıyor Sinan'a.:img-hyste
Edit : Yok yok Zeynep'in gömleği sanırım o.:img-hyste Ama arkasından biri geçiyor:img-hyste
Hiçbir fikrim yok bu konuda:865323 Ama Ali öyle dediğinde göre vardır mantıklı bir durum.
Cahide'nin Turna ile konuşması hiç beklediğim gibi değil. Ben Turna'ya yakın davranacak gibi düşünmüştüm. Yani yine kötü davranmıyor da Ne isteyecekse hoşumuza gitmeyecek bir şey gibi.:865323
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri