Umarım beğenirsiniz.
![]()
Bu yeni bölümde ali bizi cok üzecek:icon_sorr
sevinci ve mutlulugu ayni günde yasicak,yasatacak!
tabi nazlinin durumu daha feci ama, insanin üstünde o muhtesem gelinlikle ,ailesi akrabalari yaninda düsdügü durum cok kötü! ama benim aklim alide:img-in_lo
terk edilecek garibim:img-cray:Hic daynamam ben,aglamam garantidir,hele bide Saruhan Hünel o huzunlu duygulu aglamakli bakislariyla beni bitirir:img-in_lo
NE Olurdu nazli sanki duymasan,oglanin hevesini kursaginda birakmasan!
Illa bozulacak demi hersey!senaristler hep düsmanmidir sevenlere acaba?:img-beee:
Alicim de
nazlinin gelinligine sarilacak bok bol:icon_whis,bos kalan cerceve gibi,bos kalan gelinlik:img-hyste
isde tam bu sirada tahminlerime göre harems grubu harika bi sarki yayinlicak!sarkinin adi ''AGLA''
Hen de Gökhan Tümkaya sesi ile:img-in_lo
cok güzel bi sarki!
gizli ajan alicigim; evlenmek icin bence acele ettin,bekleseydin biraz daha,hersey rayina otursaydi,ondan sonra evlenirdin,en tehlikeli zamada evlenmek istersen olacagi bu:icon_sorr Tehlikeli bi görevdesin evlenip de ne yapacaksin?!Nazli yi düsün biraz,iki sefer gelinlik giydirdin kiza:img-beee:bence nazliyi bi kac yil daha oyalaya bilirdin:icon_whis
simdi acaba nazliya teselliyi serkanin verdigini ögrenince ne yapacaksin:icon_whis
bu arada nazlinin gelinligine bayildim:good:
Lalecigim sayfaya emeklerin icin tesekkürler!
BU Veyselle Alinin yildizi bi türlü barismadi:icon_whis
insan böyle bi adami geri tepermi:img-in_lo
ama sonra ogullarindan üstün görecek aliyi:865323
-AĞLA-
Kaldım, bir deniz ortasında,
Yalnız seni bekledim.
Suskun bir yağmur sonrasında,
Bir tek,seni istedim..
Aşkın bir gül misali,
Solarken de hala ;
Sen kokan dili.
Ağla bitecek gibi,
Zamanla geçecek gibi;
Bak çiçeğine sen ,solmasın,
Bir gün dönecek gibi.
Fragman resimleri, çok net değil..:img-wink:
Umarım beğenirsiniz.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri