Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
A.Konak
Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
A.Konak
KuzummÇok tatlısın:img-in_lo
Gülüm ya Asi kız deli etti ne yapsın:img-wink:yolunu kesti veeeeeee kaçırdı keçisini:img-hyste
Aside Demir konuşmayınca kaçırsaydı o zaman:img-wink: bende artık asi gibi tersine akıyorum diyeceğine kolundan tutup kaçırsaydı paşamı:img-hystehiç şikayeti olmazdı:happy0064
Mesela..Asi bir köy evine kaçırmış paşamı:img-hystedışarda odun topluyor ateş yakmak için:img-hystesonra Demir ona yardım için dışarı çıkıyor..asi bütün asiliğiyle...Demir içeri diyor:img-hystehayal edince bile çok komik geldi:img-hyste
yeni başlık açılmış..dizinin bitmesinden bunca zaman geçmiş ama biz hala burdayız..yeni dizi başlıkları açılmaya devam ediyor...
ne güzel bir şey...
hayırlı olsun...
kızlar yorumlarınız ve anlatımlarınız çok güzel.ellerinize sağlık.
Böyle arka arkaya izleyince bugünlerde Asi izlemeyi özlüyorum. Ama biraz unutmam lazım sahneleri. Bu yüzden yaza kadar izlememe kararı aldım. Yazın bir kez daha üzerinden geçeceğim.
Keşke Hüseyin-Demir ve Aslan-Asya sahneleri daha fazla olsaydı. Bu ikilileri izlemek çok keyifli oluyordu. Hüseyin ile Demir'in kızlar hakkındaki şikayetleri, Aslan'ın Asya'ya yaramazlıkları öğretmeleri çok güzeldi. Tabi Asya, dayısının öğrettiklerini uygularken anneciği ve babacığınn kızmaması da çok güzel bir ayrıntıydı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri