--64-
Demir: Asi ben biraz önce Kerim’den her şeyi öğrendim. Ben derken;
Asi çevresine bakıp, elini hafifçe sevdiğinin dudaklarına koyup suss Demir dedi. Baksana biz de Galip olayını nasıl halledeceğiz diye düşünürken tamamen bu sorundan kurtulmuşuz.
Demir Asi’ye daha bir sokularak şu ana sana sarılıp, seni öpmek için neler vermezdim diye konuşurken Asi sevdiğine ben de diye cevap verdi.
Demir: Keşke şuradan kaçabilsek
Asi: Bu çok zor işte
Demir: Asi ben bu geceyi sensiz nasıl geçireceğim. Sen çabuk alışmaktan korkardın, ben ise çabucak alıştığım bu halimizin sürekli olmasını istiyorum.
Asi: O da olacak ama biraz zaman lazım Demir. Canını sıkmak istemem ama annem ve teyzen arasındaki gerginliği fark etmedin mi?
Demir: Haklısın Asi ben de fark ettim, offf ne zaman huzura kavuşacağız.
Asi: Ben senin yanında olunca o kadar huzurluyum ki.
Demir: Asi’m, canım benim.
Asi: Demir ne olur daha fazla bir şey söyleme
Demir: Muzipçe gülümseyerek, neden? Yoksa benden utanıyor musun?
Asi: Yüzü hafifçe kızarıp sayende evet diye cevap verdi.
Demir: Bende bu akşam çiftlikte olacağım. Seni nasıl görebilirim.
Asi: Mümkün değil Demir, bu gece görüşebilmemiz çok zor.
Demir: Hep böyle mi olacak
Asi: Bilmem kimbilir bazı geceler kaçak görüşebiliriz diyerek Demir’in yanından uzaklaştı.
Demir hafifçe gülümseyerek öyle mi asi hanım, kaç bakalım, ama ben seni yakalamasını bilirim diye düşündü.
Süheyla: Demir
Demir: Efendim teyze
Süheyla: Artık gitsek diyorum
Demir: Tamam teyze dedikten sonra Meleği çağırdı ve Demir’ler Cemal ağaya teşekkür ederek konaktan ayrıldı. Leyla Defne ve Kerimlerle gidince, sona kalan Asi’ler de Neriman
ve Cemal ağaya hoş çakal dedikten sonra çiftliğe doğru yola koyuldular.
Asi çok yorulmuştu, herkse iyi geceler dedikten sonra odasına çekildi. Pijamalarını giyerken telefonu çaldı. Cevap vermek için baktığında Demir’in adını görünce çok mutlu oldu.
Asi: Demirrrr
Demir: Çok özledim seni
Asi: Ben de özledim.
Demir: Ne yapıyorsun
Asi: Valla odama çıktı, yatacaktım. Peki sen?
Demir: Bende odamdayım. Gülme ama telefonuma senin resmini kaydetmiştim. Ona bakıp, öpüyordum.
Asi: Delisin sen
Demir: Bu delilikse evet deliyim. Hem ne var ki bunda. Sevdiğimin resmine bakmak ve sesini duymak delilikse. Eğer uyuyacaksan kapatayım.
Asi: Yok yok kapatma, konuşuyoruz işte. Biliyor musun şu an sanki okul öğrencileri gibiyiz. Hani flört etmeye yeni başlarsın ya öyleyiz işte.
Demir: Ne güzel işte.
Yer imleri