Balım 89
Bu kadarcık senaryoyla beni kandıramazsın hatırladım seni başka forumda çarşaf çarşaf senaryo yazardın öncelerden bu foruma da katkılarını bekleriz.
:good:
Balım 89
Bu kadarcık senaryoyla beni kandıramazsın hatırladım seni başka forumda çarşaf çarşaf senaryo yazardın öncelerden bu foruma da katkılarını bekleriz.
:good:
tamam canim istedigin senaryo olsun:):img-wink:...sonay ablayla ortak bile yazariz (sonay ablacim kizma yaa sana sormadan öyle atip tutuyorum:img-wink::icon_sorr)
hatta bütün arakdaslar hepberaber...ama önce basligimiz acilsin dimi ama :img-yes: (modlara burdan saygilar:icon_whis:img-wink:)
fragmanlarda neler oldu okuyamadim da tam olarak....acaba neden kolundan sürükleyerek götürüyor demir asiyi öyle:icon_whis
"Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme
Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme...."
(MEVLANA)
ellerine sağlık fatma ablam cok güzel olmus yorumun...
kesinlikle asi demirle calısmaya baslıyo yalnız bunu babasının borcları karsılıgı yapmıyor muydu? böyleyse demir nasıl ciftliğe göz dikebiliyo neyin karsılıgı olarak düsünüyo? süheyla hanım da dön dön deyip duruyo ama baska sey de yapmıyo demir oraya kadar gitmiş senin iki lafınla mı dönecek dedirtiyo insana. bu arada demirin kardesi melek de gelmiş belki önce asi onu demirin sevgilisi sanar ve bizde tubayı kıskanclıktan catlarken izleme fırsatı buluruz.
bence kerim fazla hızlı gittiklerini düsündü ve biraz uzaklasma kararı aldı yalnız defnenin elini uzattıgı sahnede elinde cicekler vardı uzaklasmaya karar veren kerim neden cicek alsın? belki de kerimle onları gören ihsan bey kerimin yanında defneye kızmıstır, defne o kadar narin ki bunu kaldıramaz kolay kolay ve öyle aglar. fatma ablam ben de senin gibi asi defne sahnelerinin cok duygulu ve güzel olacagını düsünüyorum, onları izlerken kardes olduklarını hissedebiliyorum o sıcaklıgı yansıtıyorlar bizlere...
Asi tetikliyor belki ama tam anlamda tetiklemiş değil o sahnede,sen çit yap ben yine yıkarım,görgüsüz sözü gayet geçiştirilebilir bir sözdü,karşılığını aynı şekilde verir susturmayı becerebilrdi ama o ne yaptı....intikam almak istediği annesinin ölümüne sebep olan ailenin kızından hoşlanmaya başlaması,üstelik hiç aşık olmamış biri iken bu duygular ile yeni yeni tanışıyor iken Asi'nin kimliği sorun oldu Demir'e,annemin ölümğne sebep olan kişinin kızından nasıl hoşlanırım fikri düşüncesi yüzünden Asi'ye patladı Demir...kendi içindeki karmaşanın faturasını Asi'ye kesti bi bakıma...bu tür sahneyi bir daha izlemek istemiyorum(ama şunu da söyleyeyim şok etkisi yaratmıştı o sahne,oyuncular mükemmeldi) ama çekiştiklerini daha çok izleyeceğiz ve güzel de olacaktır..narima;
demirin genel davranıslarına bakarsak o inat etme deyişi ve bakısı gaaayeett kibar :img-in_lo
Aslında kendısıde yaptıklarına bır anlam veremıyor.Ozellıkle tokat attıgı zaman kendısını o kadar sucladıkı.Ası onu tetıklıyor ve buda zaten kın var nefret var o topraklara karsı ozellıkle babasına karsı oda kabalasıyor ,ıttırıyor cekıstıryor kızın kolunu koparacak.Ama bunların ılıskısıde toprak gıbı bıraz hırcın,bıraz durgun ve bazen bereketlı olacak sanırım.Sımdıden bellı.Konusamıyorlar sureklı bırbırlerını pataklıyorlar.Bır kırbac darbesı ,bır tokat bakalım daha neler olacak
Esen kalın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri