Bu bölüm yorum yapacak bir şey yok aslında.İçim sıkıldı izlerken.Bir de 8.bölümde biteceğini düşününce bu kadar arapsaçına dönmüş iş nasıl son bulacak diye düşünüp durdum dizi boyunca.Bir tek hastanedeki o sarılma sahnesi benim için bütün bölüme bedeldi.En güzel sahneydi de..Begüm bozana kadar tabi..
Ya ben mi yanlış anladım yoksa bu kadar büyük bir mantık hatası nasıl yapılır anlamadım açıkçası.
Şimdi kaza olduğu gün Emre gün almaya gitti yarın sabaha gün almak istediğini söyledi aldı da..E kaza olduktan bir süre sonra bir hafta sonra diye bir yazı çıkmadı mı ben mi yanlış gördüm.Görevli Emre'yi telefondan arayıp nasıl yarın sabah nikah var diyor ki..O nikah tarihinin üstünden en az 6 gün geçti zaten..
Bunları geçersem şu Pınar meselesi..Acayip derecede gözüme battı.Bu kızın ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim.Hastanede yoğun bakımda Ela'yı görünce o nasıl bir bakıştı öyle.Gidip Nilgün'lere söyleyecek sandım.Zaten orda olduğunu sonradan Emre'ye de söylemedi.Çok iyi iki arkadaş olacaklar derken bir de bu kız Emre'ye aşık mı oldu şimdi.Bu kadar da olmaz yani.Kapı açılıyor Pınar geliyor bir sonraki sahnede elinde tepsiyle yine Pınar..Bu kız hastabakıcı mı yoksa evde mi çalışıyor?Annesi gelince hah dedim şu kızının aklını başına getirsin ama kız meğer Emre'nin aşkından etkilenmiş.Allah allah madem bu kadar büyük olduğunu gördün sen ne umuyorsun orda kalarak?Hele o Begüm yok mu,tam bir kaşık suda boğulacak cinsten..Nilgün'le ikisi tam pembe dizilik..Aytek desen iyice zıvanadan çıktı.Duygu'nun şirkette çalışmaya başlamasına sevinemedim bile,hatta o telefon konuşmasını duyacak da dükkan olayını öğrenecek yine vazgeçecek sandım.O da olur.Beklerim yani.Şu Aytek bir yakalansa şimdi zaten iyice karışır ortalık.Ama bir bölüm kaldığını düşünürsek ve çekimler birden kesildiğine göre bir final de olmayacak heralde..Kesin en olmadık bir yerde,hiç bir şey çözülmemişken bitecek dizi..Bari doğru düzgün bir final olsaydı ama çekmeyecekler heralde.Biz de bunca zaman onca saçmalığa katlandığımızla kalıcaz..
Yer imleri