CANIMM BİR SAYFA ÖNCE BENN GÖRDÜKLERİMİ VE ANLADIKLARIMII YAZDIMMM ÖZETT YOKK ŞİMDİLİKK FRAGMANN VAR..TARDUYLAA YASEMİN SÜPER OLMUŞŞ HEMM ÖLEE TARDUU ÇOOKK YAŞLII GÖZÜKMÜOO:)MAKEDONYALI Nickli Üyeden Alıntı
CANIMM BİR SAYFA ÖNCE BENN GÖRDÜKLERİMİ VE ANLADIKLARIMII YAZDIMMM ÖZETT YOKK ŞİMDİLİKK FRAGMANN VAR..TARDUYLAA YASEMİN SÜPER OLMUŞŞ HEMM ÖLEE TARDUU ÇOOKK YAŞLII GÖZÜKMÜOO:)MAKEDONYALI Nickli Üyeden Alıntı
YOK GÜZELİM YİNE AŞK OYUNU AMA ALT BAŞLIK OLARAK SO GÖRÜNTÜ AŞK OYUNU "YENİ HAYAT "YAZDILAR BAĞLANTII SÜPER...sermin90 Nickli Üyeden Alıntı
KEREMCEMM VE DİERR ÇIKTII DENİLENN TÜM OYUNCULARIN GÖRÜNTÜLERİ YOK SİNANDA DAHİL BİR TEK MEHMET AKAN YOUN BİR ŞEKİLDE VAR...
BİR SAYFA ÖNCEE YAZDIKLARIMII OKURSANN ANLARSIN:)
ÖNEMLİİ DİİLL BENDEE ŞANSS İŞTEE...İZLEDİMM VE PAYLAŞTIMMM BURASII PAYLAŞMAKK İÇİN VARR VEE Bİ KEREDEE BENDENN OLSUNNN:)keremcembelgin Nickli Üyeden Alıntı
inanmıom yaa..ben isleyemedim frangmanı ama anlatan arklar olmuş..valla saolsunlarharika ozmn yaa.. bende o bi oyun biter yenisi başlar mı ne o kısmı çok beendim harika gönderme olmuş gerçekten ohh içim ferahladı valla..olurmu tutarmı tutmazmı die düşnüodm.. tutar anlattıklarınısa göre.. çok ii oldu yhaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri