VE KAPIYI ÇALAN MUTLULUK TU
sarp artık eve gelmişti ama sorunu vardı yürüyemeyen bacakları
ekin odaya girer
ek:cnm
yatağın kenarına oturur
sarp:daha ne kadar böyle olacak
ekin:bilmiyorum ama vazgeçmicez birlikte atlatıcaz
sarp:ekin
ekin:söyle can parçam
sarp:sana yaşattıklarım için özür dülerim
ekin:sarp sakın sakın bi daha özür dileme bu senin elinde değildi
elinde olsaydı bunu yapmazdın beni masalı ailemizi üzmesdin sen bunları yapmazdın
sarp:sen benim herşeyimsin
ekin:sende benim herşeyimsin
ve masalı girer içeri yatağın üstüne çıkar
sarp:kızmmı gelmiş benim küçük kızm
masalbabasının kucağına oturur)baba seni çok özledim
sarpkızınmın kokusunu içine çeker)hım bende senin çok özledim babası
ek:kıskanıyorum ama
sa:bak bak bak kızm anne bizi kıskanmış
masa:evet
ekin.hı hiçte bile
sarp:gel bakalım buraya (ve üçü bir sarılırlar)
yıllar geçmiştir 4 sene geçmiştir
sarp yürüyodur artık
ekin sinana hamiledir hamileliğin 6 ayındadır
masal:yeni bir kardeşi olacağına çok sevinmiştir ve bir an önce doğmasını bekler okumayı çok sevidiği için okumayı çabık öğrenir
serkan ve yelda:2 yaşlarında bi erkek çocukları vardır
aile büyükleri de aynıdır çocuklarının torunlarının mutluluklarıyla onlarda seviniyolar
masalın doğum günü
herkes toplanmıştır ve masalın ise ailesine yazdığı bi mektup vardır
herkes masa başında dır
masal:anne
ek:söylece cnm
ma:benimle odama gelsene sana bi şey okutucam
sa:hayırdır böcüğüm ne okutucaksın
ma:süpriz
sa:hımm benimde gelmemi istermisin
ma:hayır zaten heen gelicez
sa:tmm ozaman cnm
ek:hadi gel bakalım
ve ekinler geri dönerler
ekin:masalın size okumak istediği bi şey varmış
ma:hayır anne sen oku
ser:aaaaa amcacım sen nie okumuyosun
ma:işte annem çok güzel okuyo
ye:bak sen cimcime ye
ma:eeee kime çekmişim
ye:aaaaaaaaa neler de dio kesin sarp sen öğretiyosundur
sa:ne hiç te bile hem cimcimesin var mı hatta cadısın
ye:aaa sen sin asıl
ma:yeter annemin okuyacağı mektubu okuldan hoca istedi alenizi yazın dedi ve bende yazdım i,şimdi de oktmak istiyorum
ekin:evt başlıyorum
benim ailem,
ben daha küçüğüm aslında yaşadığım çok bi şey yok ama ailemden gördüğüm kadarıyla ailem birer harika
başka ailelerde var mı bilmiyorum ama bizim ailede asla bir birine saygısızlık olmaz ne kdr hata yapılmış olsa bile bizim ailde kızgınlık olsa bile hemen affedilir
mesela kurti dayım ın her yalnışında dedem onu affediyor gönül yengem ne kdr kızsada ondan ayrılamıyo serkan amcam yaptığı çocukluklarıyla yelda halamı çoğu zmn kızdırsada o bence bizim ailemizin neşe kaynağı annem ve babam arasındada bir birine karşı saygısızlık görmedim babam her fırsatta annemi ne kadar çok sevdiğini söylüyor annemde babama farkettirmesede beni uyuturken anlattığı masal kendilerinin masalı ve babamda anneme farkettirmesede çoğu zaman bana hep ikisinin masalını anlatıyo ben biliyorum demiyorum çünkü onların bu küçük oyunları hoşuma gidiyo ve doğacak olan kardeşim onu kıskanırım sanmışlar ama hiçte öye olmadı hatta kardeşime odamı vericem çünkü o oda çok güzel benim ailem harika çünkü her zmn birbirlerine olan sevgilerini hep gösterirler birbirlerine hiç küsmesler
sarp(yerinden kalkıp kızının yanına gider)kızım çok güzel yazmışsın benim kızn olduğun için çok şanslıyım (ekine bakarak)şanslıyız
ekin:şanslıyız
fer:eee artık pastanı kesmicekmisin masal
masa:kesicccem ama bu sefer babam la getirelim pastamı annem ve kardeşim bu gün çok yoruldu
ekin:kızım benim ben senin için hiç yorulmam ki sen benim ilk gözağrım sın
sa:kızımız doğru söylüyo annesi çok yoruldunuz bugün hadi kızm biz pastayı getirelim
ve bütün gece anılarla sohbetlerle sarpın şarkılarıyla kahkahalryla son bulmuştu
onlar artık mutlulardı
çünkü mutluluk artık kapıyı çalmıştı ve o kapı açılmıştı
Yer imleri