o doktor ekine asik olucak dimi ya off uzun sürer kesin bu iste.. bnce de sinanı kenan ikna edicek. ama berna olucanı sanmıorum ekinin sarp için buldugu esi... ay bu ekin de sacmalıo bn olsam kocama yeni bi es bulmazdım yani :d
o doktor ekine asik olucak dimi ya off uzun sürer kesin bu iste.. bnce de sinanı kenan ikna edicek. ama berna olucanı sanmıorum ekinin sarp için buldugu esi... ay bu ekin de sacmalıo bn olsam kocama yeni bi es bulmazdım yani :d
yok canim olurmu oyle sey..bernanin olmasi ihtimali yuksek,ekinin yakin arkadasi sinani da seviyo,eskiden sarpa asikti daha ne olsun...ama iyiki sarp ekini ne kadar sevdigini bu bolumde gosterecek yoksa isler arap sacina donerdi.....hales Nickli Üyeden Alıntı
bnce arkadaşlar ekinin buldğu eş berna diil.çünkü berna sarp ı artık sevmiyo sinanı sevio olabilir ama ...
bnce yasemin de olabilir çünkü yasemin sarpı çook seviyo ve snde vaz geçmiycm demişti sarpın çocuğunada bakar yani![]()
ekinde hasta ya zaten ölceğini düşünüo yasemine gitmiş olabilir
sinanı ikna eddbilecek tek kişide kenen olabilr.
muzonun ders çalışmasıda kesin kız meselesidendir![]()
inşallah sarp ekini ne kadar sevdiğini gösterirken romantik sahneler olur :love09:
Cok cok guzel bir olucak cok....Ama ben Ekin'in yaptigini beyenmedim.Nasil yeni es aricak Sarp'a? Zaten Sarp kabul etmicek ve onun olmicegini kanitlicak.Ondan vaz gecmez.
Ben Sinan'in boyle degisik tepki gostericegini biliyordum.Bakalim ne yapicak.Bence Sarp ona cok guzel bir supriz falan hazirlayip onu ikna eder beraber kalmalarina.Bence bu bolumde sonunda Sinan Kenani hatirlayip gormek isticek.Sarp'da onu Kenan'i gormeye goturucek ve boylece artik kus kalmicak.Bencede Kenan ikna edicek Sinan'i.Zaten Sarpla barismislardi.
Ve Keremcemin dedigi supriz bu bolumde olucak galiba.Doctorun onlarin hayatina nasil girdigi olucak supriz bence.Saniyorum bizi sasirticak bir senaryo yaratti senaristler ve Ekin'e asik falan olmicak.
evet seninle katiliyorum. bence Ekin cok sacmaliyor. ya simdi bir esi bulmak istiyor sarpa cunku o dusuniyor sinan bir ane lazim ama ya baksin sarp bunu asla kabuletmicek ve o ekine gosterecek nasil onu sevdini. ve bu sinan meslesi kolay olmicak gibi goruniyor.anil16 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri