yaw arkadaslart bence hakan aysemidir nedir o kiza asik olak hani varya eski sevgilisinin kardesi... ama bernayada asikolabilir kafam cok karisik bu aralar...
yaw arkadaslart bence hakan aysemidir nedir o kiza asik olak hani varya eski sevgilisinin kardesi... ama bernayada asikolabilir kafam cok karisik bu aralar...
aman ekine asik olmasinda kime asik olursa olsun ama bu bolum bence superdi yani o kurti we serkan sahneleri kopartti beni bazi ekin ve sarp sahneleride komikti,gusel bi bolumdu....
evet jlo sete giden arkadaşlar ne kadar sıcak bir insan olduğunu yazmışlardı,işte insani bir hata yapmış.olur böyle şeyler.selam sisley.hoşbulduk.sarpın doktor hakanı kıskanması doğla. keşke geelcekte bunun dozu artarak sürse
neydi bir arada tutan şey ikimizi
birleştiren neydi ellerimizi
sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
herşeyi unuturak yaşanır sanma
- AŞK OYUNU-
valla ben dr.hakan dısında hiç bir sahneye dikkat etmedim ama serkanın hapisanedeki olayı cok komikti.memura parmaklıgın yanlıs tarafında duruyom demesinde koptum.birde sarpın aysenin kafesinde ekine dediya o zaman soralım neden olu degilsin demeside beni guldurdu.ama dr.hakanın sahnelerinde remen aglamaktan katıldım.
x defne x,ayşena yani o kızın ikizine aşık olmaz.bence bu kesin.ya berna ya ekin.eğer berna olursa dört ayağının üstüne düşer berna,ayşa ve nanni için üzülürüz tabi bizde:)
neydi bir arada tutan şey ikimizi
birleştiren neydi ellerimizi
sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
herşeyi unuturak yaşanır sanma
- AŞK OYUNU-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri