eydo,adam oynuyor,karizması,duruşu ve çekiciliğiyle kırıp geçiriyor.bunu yazdım,yine yazıyım,şuy an 3 kişi var dizilerde bu şekilde. acı hayat:mehmet hırsız polis:aksak aşk oyunu:doktor hakan
eydo,adam oynuyor,karizması,duruşu ve çekiciliğiyle kırıp geçiriyor.bunu yazdım,yine yazıyım,şuy an 3 kişi var dizilerde bu şekilde. acı hayat:mehmet hırsız polis:aksak aşk oyunu:doktor hakan
neydi bir arada tutan şey ikimizi
birleştiren neydi ellerimizi
sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
herşeyi unuturak yaşanır sanma
- AŞK OYUNU-
basta olmaz demiştim ama aysene asık olabilir.sonucta ikiz bunlar gulsene asık oldugu gibi aysenede olabilir.ama bence ekine olsun.cok ilginc olaylar olabilir.
el desdi seninde yasso hayranlıgında 1 gram eksilme olmamıs.:=hadi hayırlısı..:)
Ark.lar Bence hakan o Ayşenmidir nedir o kızı sevmez ya, düşünsenize sizin eşiniz ölse eşinizin kardeşiyle evlenir misiniz? Yani aslında nikah düşüyo sanırım belkide düşmüyodur nebiliyim yani aman canım boşver düşsede düşmesede Hakan böle bişi yapmaz amaaa aacaba nikah düşüyo mu yaw çok merak ettim doğrusu en iyisi Beyaz Hocaya sormak... :)
Bu arada,bir ara kurti1 deydi gozume,ama yorum yapmadan gitdi.Galiba ispiyonlayacak bizi Bulent Isbilene:):)
Kiskanclik sahneleri cok guzel olur ya,ozlemisim.En cok sevdigim sahnelerden biri artik hatirlamiyorum,ama 5,6 ve ya 7ci bolumdeydi,kavga etmistiler ve sonda 2si de salonda uyuya kalmisti,sabah da ekin sarpi kiskanmisti,o kadin isimleri sayiklarken.Bi de 11ci bolumde sarp ekini ararken,o kenanla bulusacagini demisyti,telefonu kapatdiktan sonra her 2si bir-birini kiskanmisti ya,cok guzel sahnelerdi.Ona benzer 1 seyler olsun,Hem gulelim,hem romantik anlar yashayalim
Bu arada kenan ve feridenin durumu ne yerde?
eydo,yasso benim canımciğerim:)vazgeçer miyim hiç?düya tatlısı bir insan.ben yokken bakıyorumda bu forumda dr hakan salgını başlar
neydi bir arada tutan şey ikimizi
birleştiren neydi ellerimizi
sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
herşeyi unuturak yaşanır sanma
- AŞK OYUNU-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri