bu hastane çekimi 4 hafta sürüyormuş tüyosu ne arkadaşlar ya?biri beni aydınlatabilir mi??ben öyle birşey duymadım da...
bu hastane çekimi 4 hafta sürüyormuş tüyosu ne arkadaşlar ya?biri beni aydınlatabilir mi??ben öyle birşey duymadım da...
slm.sanırım belitin sitesinden gelen bir haber bu.1 ay hastanede cekim yapılacakmış.ama ne kadar dogrudur bilinmez.bu arada bende 1 hafta yokum arkdaslar.burdaki yorumları cok özleyecegim her nekadar aranıza fazla katılmasamda.umarım gelinceye kadar güzel haberlerle sayfaları doldurursunuz.
Bu arada dizideki yaseminin (sevil uyar)bir potu daha ulastı magazin servisimize.keremcemin sevgilisinden bahsetmiş bir dergide.purnaarkadasımız haberi keremcemin bölümüne ekledi.tek tek dökülüyolar görüyosunuz.önce yasemin simdide keremcem.hadi hayırlısı.dizimize zarar vermesinde kimle istiyolarsa olsunlar.malum son bölümlerdeki sogukluk herkesin dikkatini cekmişti.inşallah başka bir sebebi yoktur.ve ben hala keremcemin diziyle ilgili söylediklerine takılmıs durumdayım.şu cekimler başlasada adam akıllı ögrensek tüyoları.burda kalanlara iyi hafta sonları.banada iyi tatiller:img-grin2 en güzel AŞK OYUNUNDAtekrar görüşmek dilegiyle.
hoşçakalınn sevgiyle kalın.
iki ihtimal var şimdi sarı sıcak başka gine alınabilir ya da bizim dizimiz sezon finalinin yapıldığı gün yani cuma günü yayınlanabilir çünkü artık büyük yalan yok olmadığına göre cuma yayınlanması büyük bir ihtimal diye düşünüyorum.....
no ayla no problem!!! yaşasın yasemin:):):)
iyi tatiller arkadaşım...meste Nickli Üyeden Alıntı
inş rüya işçileride tatilini yapmışlardır,bol bol dinlenmişlerdir,yoksa yine bizim başımız dertte kalır:img-grin2
son bölümlerde ki soğukluğa gelince,ewet gerçekden bi soğukluk wardı ama onların arasında aşk yaşandı we bitti diye bi soğukluk yaşandı diye düşünülmesinin biraz yanlış olur diye düşünüyorum...
aşkoyuncusu ewet ikisinden biri gün değişdirecek,bencede cuma olur..aman dizimiz başlasında tek sorun bu olsun...
..Aşk Oyunu..
tüyo mu geldi valla yazdikalrinizdan bisi anlamadim klütfen biri analtat bilir mi???? keremcemin sevgilisi mi var dizi cuma günü ü mi oluyor????ufff lütfen birisi anlatsin....:img-grin2![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri