Aslında haklısın bende zaten artık çenemi tutmaya karar verdim kaş yapalım derken göz çıkarmamak için o yüzden susuyorum artık..en azından dizinin geleceği için..muğlak Nickli Üyeden Alıntı
Aslında haklısın bende zaten artık çenemi tutmaya karar verdim kaş yapalım derken göz çıkarmamak için o yüzden susuyorum artık..en azından dizinin geleceği için..muğlak Nickli Üyeden Alıntı
diziden ayrıldığı içinmi yoksa kaset çalışmasından sonra yeni bir diziye başlayacağı içinmidir belli olmaz hernekadar inkar etsede bence onun bir dizi projesi var ve de iyi bir rakam kopardım yapım şirketinden diyemidir artık hangisidir zaman gösterecek bize artık hangisi için göbekler attığını
YAA bu kadarini da beklemezdim bu bizim sevdigimiz yaz aylarinda gönülere taht kuran sarpimiz keroomuz olamaz niye böyle oldu yaa ben bir türlü hazmedemedim bu olayi cook merak ediyorum konseri yine her zamanki gibi dolu muymmus?bluenight Nickli Üyeden Alıntı
ya daha önce de söylemiştim. ben keremcemi bu dizi için çok büyük bir kayıp olarak düşünmüyorum açıkçası. bu diziyi hiçbir dizide yapmadığım gibi bir tek oyuncu için izlemiyordum ben. ve yasemini de başkasıyla görmeye dayanabilirdim. ama bu demek olmuyor ki ekini sarpdan başkasıyla görmeye tahammül edebilirim. işte orda durucaz bence. yasemin ve keremcem değil ideal ikili ekin ve sarp bunun ayrımına varmak lazım. bence bir sarp öyle ya da böyle olmazsa dizi ana yoldan sapmış demektir.bluenight Nickli Üyeden Alıntı
valla senin getirdiğin tüyolar olmasa biz de burda ağzı açık ayran budalası gibi dizinin başlayacağı günü bekleyecektik ve muhtemelen gördüğümüz manzara karşısında cinnet getirecektik. yani tüyoların bizi bu yeni duruma alıştırmaya çok yardımcı oldu. sakın beni yanlış anlama sadece demek istediğim onların açısından keremcem olayının üstüne bi de yazdıklarının kendilerinden önce bizim tarafımızdan tahmin edilmesinin yıkıcı olduğu. biz böyle yaparsak ve onlar bunları bi şekilde okursa durmadan bizi şaşırtmak için senaryo değiştirecekler gibi geliyo. belki çok ütopik düşünüyorum ama genede ihtimaller gözden kaçırılmamalı...bluenight Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri