yasemin ergeen yazıyor kısmında yazmış buraya kopyalıyorum yazsıını
SELAMLAR
öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE
Yer imleri