akşam olmuştu.Ekin kafeden erken çıkıp eve gitmişti hazırlanmak için.Üzerine sade ve şık bir elbise giymişti.yüzündede doğal bir makyaj vardı.her zaman ki doğallı ile herkesi büyülüyebilirdi.Sarp ise tam saatinde Ekini almay gitmişti.Ekini karşısında gördüğünde büyülenmiş gibiydi.harika bir görünümü vardı.
s:aşkım harikasın.
e:teşekkürler canım.
sarp ekin'İn kapısını açıp arabaya bindirdikten sonra arabayı kullanmaya başladı.
e:ee nereye gidiyoruz bakalım.
s:sana şu kelimeyi söylemkten hoşlanmıyorum ama süpriz.tabi sende büyük süpriz yok benim için ama.
e:Sarp ya söyleme öyle utanıyorum.
s:yalan mı hayatım.seni tanımasam mutlu olamıycaktım.sende benim süprizimsin.kaderin bana süprizi :)
ekin ve sarp bi sahil kasabasına doğru yol almaktaydılar ama ekin'İn hiç bi şeyden haberi yoktu.her zamnki gibi sarp'ın romantikliği ve düşünceli tavırlarıyla harika bir ortam onları beklemekteydi.
ekin hayretler içinde nereye gittiklerini anlamaya çalışıyordu ki sarp birden arabayla durdu.
e:sarp niye durduk.
s:geldik hayatım.
e:sarp ya beni nereye getirdin böyle.
s:birazdan görüceksin bitanem.
e:of ya burda ne işimiz var.
s:ekin söylenme ya.elimi tut ve beni takip et.
ekin ve sarp yürüdükçe harika bir müzik sesi duyuyorlardı.müziğin sesi başka bi sesle karışıyordu ama ekin tam anlayamamıştı.ağaçların arasından çıktıklarında denizi gördü ekin.evet müziğin sesiyle denizin dalgasıyla o büyüleyici sesi oluşturuyordu.
kumun üzerinde bir sürü meşaleler ortamı süslüyordu.ekin'İn yüzündeki mutluluğu okumak hiçte zor değildi.kumun üzerinde ilerledikçe yerde ki yazıyı gördü.
''sensiz nefes alamam ne olur beni nefessiz bırakma,çünkü seni seni seviyorum bitanem''
ekin yazıyı okuduğunda gözleri doldu.ve sarpın ona bakışlarını gördü.dayanamayıp sarp'a sıkıca sarıldı.
e:merak etme seni nefessiz bırakmaya niyetim yok.
s:canım.
e:seni ölümüne seviyorum.sen benim kalbimsin.
ekin sarptan ayrılır.tam bir labirentin içindedirler.yazıyı geçtikten sonra.kumun üzerindeki kırmızı ve beyaz güllerden bir yol oluşmaktaydı.ikiside yolu takip ettikten sonra muhteşem bir ortam onları beklyiordu.o an meşalelerin ve kendi ışıkları yani ayın denize yansımasıyla muhteşem bir görüntü oluşuyordu.o gece gökyüzü yıldızlarla boğuluyordu.sarp yerdeki şampayayı alıp patlattı.ikiside kırmızı şaraplarını yudumlarken birbirlerinin gözlerinde koybolmuşlardı.sanki dünyadan çekip almışlardı onları.huzurun içindeydiler şuan.onlar senelerdir ayrıydılar ama seneler onları koparamamıştı.o iki büyülü göz daha fazla dayanamıyordu.birbirlerinin ışıkları gözlerini kamaştırıyordu.işte iki dudak birbirini bulmuştu.yaşamın tüm kötülüklerinden,sıkıntılarından,kederinden sıyrılmış bu anın tadını çıkarıyorlardı.ikiside aşk sarhoşu olmuşlardı.iki dudak birbirindne ayrıldığında ikiside gülümsedi....
e:seninle tanışmasaydım öümür boyu mutsuz yaşayacaktım.
s:bende aşkım.artık bir ömür boyu beraber ,elele,aşkımızla tüm zorlukları yeniceğiz.
e:bitanem
s:canım.
ikisi yine sarılırlar.bu muhteşem aşıklar öylesine mutluydular ki o anın bozulmasını hiç istemiyorlardı.
s:sana bi süprizim daha var.
e:bu kadar süprize alışık değilim.şımar mıyım sonra?
s:sen sımartılmaya layıksın :)
e:uf sarp.
s:hadi gel.
ekin ve sarp yerdeki örtünün üstüne otururlar.sarp gitarını eline alıp ekin için bestelediği yeni şarkısını çalmaya başlamıştı.
Ayrılık günü düştü peşime hüzün
Ve bırakmadı kaç yıl boyu
Boylu boyunca uzandım yanına
Ama bana dönük değildi yüzün
Aldanıp sana bekledim geçen güzü
Ve bırakmadım kaç yıl boyu
Zaman dolunca geldiysem yanına
Sebep sana o gün verdiğim sözüm
Dön diye yalvarırken
Düştü elimden gururum
Son diye dilenirken
Geçti önümden bitanem
Yine dolacaksa gözlerim
Sensiz olsun dilerim
Eritir yaşlar kalbimi
Dayanamaz buna yüreğim
Dur yalan yalan söyledim
Yaşanacaksa eğer keder
Söylemeliyim gerçeği
Ağlayalım beraber
şarkı bittiğinde ekin artık göz yaşlarını durduramıyordu.sarpın aşkından bitap düşmüştü.sarpın omzuna yaslanıp ağlamaya başladı.
s:ne oldu bitanem.
e:korkuyorum.
s:korkmana gerek yok.
e:bu anın bozulmasından;sensiz kalmaktan ve ben bu kadar sevgiyi hakediyor muyum sarp?
sarp ekine sıkıca sarılır.
s:keşke bitanem daha fazla bişey yapabilsem sana aşkımı göstermek için ama elimden bu kadar geliyor.istersen çatıdan atıyım kendimi ekini seviyorum diye.
e:ay saçmalama ya.ikiside gülerler.
birlikte deniz kenarında yürümeye başlarlar.ekin ayakkabılrını çıkarıp koşmaya başlar.sarp ise arkasından .en sonunda kendini sarpın kollarında bulur ve iki dudak buluşur.
artık kimse onları üzemezdi.onlar böylesine birbirlerini severken hangi insan onları ayrabilme endişesine düşerdi.bütün melekler onların yanında olucaktı.bu güzel aşıkları korumak için ellerinden geleni yapmaya hazırdılar.bir ömür boyu tüm güzellikler onlarla olmalıydı.
Umarım beğenmişsinizdir.ilk defa romantik bişey yazıyım dedim.elime yüzüme bulaştırdıysam özür dilerim.yorumlarınızı bekliyorum :)
Yer imleri