desire25 Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle. kim görgüsüzce davranailirki ilk kez gittiği evde. bence senaryoda ufak değişiklikler yapsar çok iyi olur
desire25 Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle. kim görgüsüzce davranailirki ilk kez gittiği evde. bence senaryoda ufak değişiklikler yapsar çok iyi olur
Bana kalırsa böyle abartıları ortadan kaldırırlarsa biz izleyenlerin "hadi canım,bu kadarda değil" yorumlarını ortadan kaldırırlar.bilgin Nickli Üyeden Alıntı
aa evet benim de dikkatimi çekmişti o.kurtinin de rapor diye yazdığı kağıt iice abartıydı yane.kurşun kalem fln.yase Nickli Üyeden Alıntı
Neyi merak ediyorum biliyormusunuz :) Hani Berna telefonunun şarjda unuttu ya,diğer bölümde "unutmuşum" deyip Kenan'la bağlantı kurarmış.:):) Nasıl senaryo ama ?
ewet arkadaslar ben ask oyunu forumlarında bunları dıle getırmıstım fakat dedıklerınız herkesın dikkatini cekmıski aynı seylerı soyluyoruz bız arkadaşlarla bırlıkte ızlemıstıkde dızıyı cananın telı orada unuttugnu dıger arkadasımız farkettı ve soyledı aslında bu tur seylerede fazla ılgılenmedıgı halde gozune carptıysa ılgılenenlerden hıc kacmaz bence bıraz daha kalıte...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri