arkadaslar bi sey belirtmek isterim ki kızın adı CANAN degil BERNA ...desire25 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bi sey belirtmek isterim ki kızın adı CANAN degil BERNA ...desire25 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar burdaki tum yorumlari katiliyorumm....Ama bence en abartilisi hani kadinlar geldi ya ekin evini gormeye oraydi sanki hic birsey gormemisler gibi.......... Ve ekinin discoya girdigi sahnede cok sacmaydi sanki hic gormemis gibi
KeremCem Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca amerikada cyber cafe adıyla internet kafeler var.çinliler bunu bilmiyormu.yani heryerde olanbişey
ben de öyle şeylere dikkat ederim bazen.dikkatli dikkatli izler kusur ararım hatta! :) hele de tekrar bölümünü izliyosam :)
ben de tüm yorumlara katılıyorum.özellikle ekinin ailesinin o eve gittiği bölüm çok saçmaydı.insanlar ilk kez görmüş olabilirler ama en azından görgülü insanlar olarak o haraketleri yapmazlar.hem sarp'ın annesi onlara müsaade etmez bence...
arkadaslar japonlar orada kurtının dedıgını yenı bır buluş sandılar yanı bızım bıldıgımız ınternet cafe degıl herhalde daha degısık bırsey sandıkları ıcın oyle bır tepkı gosterdıler tabıı her nekadarda boytle bır sey yapmış olsalarda cok sacmaydı bu senarıstlerı anlamamkı hep senaryonun kabasına bakarlar eleseler halbukı cok daha kalıtelıde olabılırrrrrr.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri