selamlar evet özetimiz beklediğimizden erken geldi.Ekinin hayata tutunacağını biliyorduk.İlk işininde sinan olacağını bunları tahmiz etmiştik.Demek velayeti hala kenandaydı.Bunda çok geç kalınmış,velayeti sarpın üstüne alınca herhalde sinana gerçeği söylemek üzereler yada söylerler.Sünnet düğününü de biliyorduk,ama 41.bölümde olur diyorduk.Neyse ben bu sünnete kurti damgasını vurur demiştim.Dediğim gibi de olacak.Sünnet şenlikli olacaktır.Ama malesf hastalığın gölgesinde.Ekin sarp vede bizler dışında herkes eğlenecektir.Sünnet alışverişi feryala farklı gelecektir.E tabikide gelecek.Ama oda bu alışverişte eğlenecektir.Gelelim son cümleye ekinle sarpın hayatına giren gizemli kişiyi hepimiz biliyorduk ve çok ta yorum yaptık.Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum.Çünkü söylenecek şeyler söylendi.Sarpın yada ekinin hayatına onlara aşık olacak biri gireceğini sanmam.Bu gizemli kişi bu olamaz.Çünkü rüya işçileri üstüne basa basa bu kişi bize ekinin ölüp ölmiyeceği konusunda ipucu vereceğini söylediler.Bence bu kişi hiç ummadığımız bir kişi olacak.
Yer imleri