Efendim herkese günaydınlar.
Nasılsınız arkadaşlarım.Kendinize gelebildinizmi.Gözyaşlarınız durdumu,kalbiniz normal ritmine döndümü.Benim hala içimde kocaman bir yumruk oturmuş gibi ve gözlerim çok ağrıyor.Hem ağladım hemde çok geç yattığım için.
Neresinden başlasam,hangisini anlatsam bilemiyorum.
-İlk sahneden başlayayım.Hakan'ın Ekin'in ajandasına ''ameliyattan sonra yapacaklarım'' diye yazması çok güzel düşünülmüştü.Daha sonraki repliklerde Ekin'in Hakan'a bütün gece Sarp'la hayal kurduk senin listeni doldurduk demeside iyiydide keşke o geceyi bizede gösterselerdi.
-Sinan'ın Berna'ya emanet edileceği konusunda günlerdir diretiyordum ve yanılmadığımı görmek çok güzeldi.Hele hele Ekin'in Sinan'ın arkasından yere çöküşü ve ağlaması benim bittiğim andı.Bir anne olarak bende saldım kendimi.
-Hastalığın ailelere açıklandığı sahnede Orhan Amca'mın ilk tepkisi beni kopardı.
''Bizim ikinci torunun geliyor'' diye sevindi garibim ama nafile.Herkesin hastalığı öğrendikten sonraki ruh halini gördük ama Orhan Amca'nın tepkisini göremedik.
Ben isterdimki Ekin'le yada Sarp'la bir konuşma yapsın destek olsun.
-Feryal Hanım'ın Ekin için hazırladığı oda ve odada söyledikleri çok hoştu. ''Demekki sana hissettirememişimki bana bu güne kadar anne dememişsin'' diyerek kabahati kendisinde araması ve sarılmaları çok iyiydi.
-Kurti'nin yağmur altında yaptığı duada bir alemdi.Önce tüm Ramazan içmiycem dedi,ardından tamam ilk on gün dedi sonrasını ben gülmekten anlamadım ama çok hoş olmuş.
-İsmet Bey'in ise kendini teselli için arkadaşına gitmesi tuhaftı ama kolay bir şey değil evladının kendisinden önce gideceğinin düşünmek.Onunda gidip teknesinin başında çöküşü ve kendisini tutamayıp sesli bir şekilde ağlaması
beni etkiledi.
-Gönül zaten daha mangal partisinde kendini koyverdi.Çok doğal ve içtendi.
-Gülser Hanım'ın kendisini temizliğe vermesi ve en sonunda patlayıp çatal kaşıkları fırlatması ve ve Ekin ameliyata gireceği sırada koşup gelmesi içime oturdu.Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar derler.Ne kadarda doğrudur.
-Dr.Hakan bu bölümün yine yıldızıydı.İnanın eğer onun yaptıkalarıda olmasaydı bölüm tamamiyle dram olurdu.Neydi o öyle otel odasında soğanı ameliyat edişi,
ameliyattan önceki gece kendisine meyva kokteyli hazırlayışı,ardından uyuyamayıp arabaya gitmesi oradada olmayınca ameliyathaneye gidişi.Oraya girdiği an ''Hah işte orada yat şimdi uyursun'' dedim ama inanınki ben ciddi değildim adam uzandı yattı ya resmen.Ayrıca Ekin Hakan'a çöpçatanlık yaptı ya o sahnelerde Hakancım kaçısın yok.Ekin'de bu inat varken seni evlendirir üstüne torun torba sahibi bile yaptırır dedim.Yaşasın Berna Hakan aşkı.
-Ve ve tabikide son olarak Sarp Ekin sahneleri.Hakan ailelere açıklarken onlarda odalarında konuşuyorlardı.Şimdiye kadar çok çektik diye.Sarp'ta mutsuzluğumuzun son iki günü ondan sonra hep mutlu olacağız seni bırakmayacağım dedi ya.Bende içimden inşallah bizimde son iki günümüz bizde forumcular olarak artık rahata ereceğiz diye geçirdim.
Sonra hastanedede tango öncesi Sarp'ın yağmur yağarken dilediğim dilekler gerçekleşir dedi ve espri olsun diye ''hastalığın çıktığından bu yana Yasemin geri dönsün'' diye diledim demesi beni hem sinir etti hemde işkillendirdi.Ama neyseki bu kızın geri gelme ihtimali yok.Aha bak şimdi aklıma ne geldi.Sarp bu kıza dost kalalım dediğinde belki ilerde demişti istermisiniz geri dönüp senin dostun olmaya geldim desin.Espri yaptım arkadaşlar kızmayın hemen canım.
Tango sahnesi tek kelimeyle muhteşemdi Ekin'in replikleri ve sonrasında yağmurun altında dans edişleri ve ardından hastane odasında tek kişilik yatakta birlikte yatıp sarılarak uyumaları çok güzeldi.
-Ekin'in ameliyata giderken çalan şarkı yine her zaman olduğu gibi seçtikleri şarkı muhteşemdi.Ben şarkı boyunca ağladım zaten o sırada Gülser'de geldi bağırdı ya ben saldım kendimi.Hem ağlıyorum hem üşüyorum bir titreme geldi.
Sanırım çok uzun yazdım ama dün söylemiştim ve söylediğim gibi de oldu.
Ben dün akşam aşka,gözyaşına,acıya ve romantizme doydum.Bana bunları yaşattıkları için emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Yer imleri