işte benimde sölemek istediim bu yani azıcık heycan katılsın hep mutlu olurlarsa baymazmıwwfetr Nickli Üyeden Alıntı
ben hakanı çok beğeniyorum karakter olarak.sarp çok pasif ekin'in karakterine baktık mı hakan daha çok uyuyor
hakan ve ekin arasında yakınlaşma izlemek değişik olur.ekin sarpa aşıktır ama hakana karşı bilmediği duyguları vardır cinsinden
kesinlikle böyle birşey olmacak arkadaşlar hakan bizimkilere zarar varmeyecek ayrıca ekin ve sarp hakanı tabiki sevecekler ekin ona yakınlık gösterecek ama bir arkadaş olarak bundan ileri gidemez yani burda biz sarp ve ekin aşkını izliyoruz 44 bölümdür geçi son günlerde pek izleyemez olmuştuk ama ben yeni sezondan umutluyum ekinin hakana birşeyler hissetmesi kadar saçma birşey olamaz ayrıca hakan aşık olmuş olabilir ekine ama bunun imkansız olduğunu biliyo çünkü anların aşkını büyüklüğünü gördü ve bunu dile getirdi zaten ama benim anladığım rüya işçileri niye böyle birşey yapma gereği duysun kendileri söyledi işlediğimiz konuyu bir daha işlemiyoruz diye şimdi bu hakan neyin nesi oluyo sonunta ekine aşık bir psikopatı ve sarpa aşık olmayan ama sırf evde kalmasın diye sarpa yapışan sülüğü izledik onun için sadece bizi merakta bırakıp içimize kurt düşürmek için böyle yaptılar ekinden etkilendi ama bernayla aşk yaşayacak ve sonra doğru yolu bulacak kenan gibi ferideyi buldu yaa dr hakan da bernayı bulacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri