ya nasıl olcak bılmıyorum ama ameliyatta elektırıklerın kesılmesı benı deli etti kurtının dediğigibi bu ne sansssss
ya nasıl olcak bılmıyorum ama ameliyatta elektırıklerın kesılmesı benı deli etti kurtının dediğigibi bu ne sansssss
Canim o falci ilk cocuklarinin kiz olacagini söylemisti fakat ilk cocuklarinin erkek oldugu icin gülüsmüslerdi,ya ne güzel olurdu...bi bakmisiz ikinci cocuk geliyo.Asli...ay simdiden heycanlandim insallah öyle bisey olur,ama bence dizinin EN SON BÖLÜMÜ YANI OCAKTA OLAN GERCEKTEN SON BÖLÜMÜ öyle olacak diye düsünüyorum,yani iyi aile tablosu:Ekin sarpa hamile oldugunu söyleyecek hemde kiz oldugunu,Sarp ekine sarilacak ve orda diziyi bitirecekler diye düsünüyorum..tam iki asigin bir oglu birde kizi var durumu olurdu..sweetty_blue Nickli Üyeden Alıntı
Sana sinavlarinda basharilar ve iyi tatiller!Insallah yeni sezonda burada yorumlarini goruruz.byeyesil87 Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada,fragmanda kurtini gorduk,ama sarpi cok az verdiler-iceride.... dedi ve 1 sey olmadi
bide su konu dızının sezon fınalı bende mutlu bitmiyeecekk seyırcıllerı meraklı bıraktırcaklarr
El desdinin yeri bööyle anlaşılıyor işte, ne güzel her gelene hoşgeldin, her giden güle güle derdi bizde böyle ağırlama-uğurlama işiyle uğraşmazdık.keremcem_sarp Nickli Üyeden Alıntı
keremcem_sarp adlı hayalet arkadaşım, aslında sana püripak listedekilerin cevap vermesi lazım bizden bekleme, ama bizde sizin haklı çıkmanızı istiyoruz, işler dediğin gibi pozitif düşünmekle olsaydı Ekin Kenanan evet demezdi, bu forumdaki herkes bağır çağır oldu ama o genede evet dediydi, bu durmda sezon finalinden çok bu konun nasıl kapatılacağı beni ilgilendiriyor, seneye o çok özlediğimizi romantik-komediyi nasıl yazacaklarıysa beni kara kara düşündürüyor :img-sorry ...
umut konusuna değindiğin iyi oldu, ben bu son, yani final konusunda çok tedirginim, aliyeye bile 4 ayrı final yazmışlar, şimdi bizimkine kaç final yazarlar acaba? biri mutlu olsun, biri mutsuz olsun, biri hiç anlaşılmasın, biri her izleyene bu neydi böyle dedirtsin, öbür biride togo dilinde olsun izlerken hiçbirşey anlamayalım, biz tercüme ettirene kadar,
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım, :img-grin2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri