merhaba ...
Nezamandır yazmıyorum bu başlığa ve şimdi birzda okumadığım kulaktan duyma bişeylerle yazıyorum kusura bakmayın ben sadece düşündüklerimi söyleyeceim
1 keremcem diziden ayrıldı... kim ne derse desin yaseminden gelen haber bu ve ben ona inanıyorum keremcem diziden ayrıldı ve ne için yeni sezonda başlayacak yeni bi dizi için
2 keremcem bikaç bölümlüğüne diziye devam edebilir .. şimdi 1 le çelişiyor bu sölediğim farkındayım ama inandığım bişi daha varki şuanda keremcemi ikna etmeye çalışıyolar
20 sinde başlıyacak olan çekimlere bilmem kaç gün önceden haber veren keremcem (ztn bugüne kadar diziyle ilgili yaptığı açıklamalarla ne yapmak istediğini belli etmiş kendileri ben keremcem yapmaz diyodum ama işte yapan yapıyo) 5 bölümlük senaryo yazılmış herşey ayarlanmış terkediyo ... bunca verilen emeğe çok sevdiğim yönetmenizimz bülent işbilenin çabalarını sonra bunca oyuncunun şuana kadar diziye kattığı şeyler bunlar boşa gidecek işler deil arkadaşlar umarım dizi devam eder etmemek gibi bi karar almazlar çünkü biz aşk oyunu seveniyiz keremcem deil
ben şahsen ne olursa olsun keremcem gibi başladığım bi işi yarım bırakıp başka bi işe başlamam ben bu diziyi seyretmeye başladıysam sonuna kadar onu desteklerim.....
ben dizimiz için en isini istiyorum bu keremcemsiz gürgensiz yada onlarla ama bişeyler bozulmasın kimse gitmesin yüreğimden geçen..
biz mutlu bi sonu küçük bi gülümsemeyi heycanla onu beklemeyi sonuna kadar hakettik...
Yer imleri