Evet şu reklam ve fragman işine iyice sinir olmaya başladım. sanırım DİZİ FİLM FORUMU adına diye bir yazı yazıp bu şikayetimizi 10ar defa filan ATV'ye, MEDYAPIM'a SABAH gazetesine göndermek lazım.allbyme Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne lakayıtsızlıktır anlayamadım. sinir oluyorum. dizinin başrol oyuncusu kendini birşey sanmaya başlamış, farkındasın önlem almamışsın, kendini oyuncu sanan arkadaşı başka bir diziye kaptırmışsın, üstelik diğer dizi başrol de değil..., daha sonra yeni oyuncular girmiş, dizi tamamen değişmiş. burada MEDYAPIM'a ATV'ye oyunculara tam destek diye afedersiniz YIRtınıyoruz, ratingler kötü diye neredeyse ağlayacağız. Rating cihazlar evimizdeki televiyona neden bağlı değil diye hayıflanıyoruz neredeyse makus talihimize küseceğiz, BİZ BURADA KISACASI ÇIRPINIYORUZ, medyapım ne yapıyor?
ATV ne yapıyor?
Rating yüzünden dizimiz yayından kaldırılırsa bu bizim diziyi az izlediğimizden değil ATV az reklam yaptığından olacaktır..haberi olsun ATV'nin!!!
Neden diğer dizilere verilen önem kadar bizim dizimize önem verilmiyor?
Şöhret dizisinin fragmanı yemin ederim çarşamba günü sadece 3 saat içinde 5 kere gösterdiler.. Dizi bitiyor, bakıyorsun bir sonraki haftanın fragmanını yayınlıyorlar.
Bence güzel bir yazı döşenelim ve ATV'ye gönderelim her gün 10 defa aynı yazıyı gönderelim..
belki kalın kafalarına girer vermek istediğimiz mesaj...
Yer imleri