sinem75 Nickli Üyeden Alıntı
Günaydınlar herkese.
Teoman ben bileydim senin imzana o adı lazım değil adamın tekinin resmini ekleyeceğini hiç sana yardım edermiydim dermişim.(Bu arada unutulmayan Sarp di mi K.cem değil)
Yani laf aramızda tamam senaryoda Sarp'a yapılan haksızlık diye düşünüyorum ama,aklıma sahibide geldikçe böyle bütün cinlerim tepeme çıkıyor az bile yapmışlar diyorum.24 Ekim'de Manisa'ya geliyor beyefendi!! hani bir yolunu bulsamda ulaşsam neler edecem ben O'na ya.Sabır sabır sabır.
Neyse gelelim bugünkü gündemimize akşam bir ara foruma uğradım baktım millet ayaklanmış mail kampanyaları falan başlatalım diyorlardı sonra çıkmak zorunda kaldım.Fakat televizyonun karşısına geçince bu akşam kolaj bölüm beklerken sinema filmi koyduklarını görünce şu mail işinde haklı olduğumuzu bir kez daha anladım.Sabahleyin de geldiğim gibi ilk işim ATV'ye mail atmak oldu.
Bu arada haberler sayfasına Tardu'nun bir röportajı eklenmiş ama ben daha önceden bunu okuduğumu hatırlıyorum.Ama olsun söylediği sözler o kadar güzel ki,özellikle eski oyuncumuz! hakkında iyi olmuş tekrar başka gazetede yayınlanmış diyorum.
Yer imleri