işte merymece keşek duysalar sesimizi zaten yeni bir jon vardı hakan karızma harika siz neden gidip yeni jön buldunuz adam dipinizde anlam şu yapımcıları illaki yeni birini bulacaklarmeryemce84 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
işte merymece keşek duysalar sesimizi zaten yeni bir jon vardı hakan karızma harika siz neden gidip yeni jön buldunuz adam dipinizde anlam şu yapımcıları illaki yeni birini bulacaklarmeryemce84 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Valla bende kararsızım ama ilerki bölümlerde durum değişebilir.İçimden bi ses mert diyo ama bilemiyorum artık durum neyi gösterirse o çıkcak bahtımıza.Evet Reyhancım seni burda görmek ne güzel,hep burda olun bırakmayın yuvanızı ne olursa olsun.(zaten bırakmazsınızdameryemce84 Nickli Üyeden Alıntı
)Valla benim mantığım hakan diyor aslında gönlümde şuan mert diyor ama değişebilir tabi,mert'in aşkı nasıl olur bilemeyiz,belki hakan'dan daha iyi bir eş olabilir.Aşk vurabilir yani mert'i,nasıl olur bilemem her an herşey olabilir...Bence ekin üçgenin içinde bulucak kendini biran,ve hepimizi ters köşe yapıp birisine seçicek ama gönlü diğerinde kalcak ve onu sonradan seçicek(tabi bu arada yıl 2020 felan olur heralde:)) ve bu aşk da dizide yeni masalda böyle biticek.Ve bence ikinci kişi mert olucak...
Konu allbyme tarafından (23-09-06 Saat 18:15:15 ) değiştirilmiştir.
..Aşk Oyunu..
Selam arkadaşlar kötü haberi vermek gene bana düşdü sanırım malesef bu hafta aşk oyunu yok yerine 2 bölümlük kolaj varmış haberiniz olsun..
ogf ya kötu habermi kara haber nalancım ya ben şu maclardan nefret ediyorum ya anca alıştırıyoduk ya offffffffbluenight Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Selam nalancım zaten biliyorduk olmicağını maç varmış ama kesin değildi getirdiğin için kötüde olsa haber sağol yinede:)bluenight Nickli Üyeden Alıntı
Kolajda iyi gider aslında bi özet geçmiş olur 2 bölümü.Yani yeni bölüme 10 gün daha var desenize off![]()
..Aşk Oyunu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri