Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
Bence de bir değişiklik yok... Ama zaten bir uzman desteği almadan da değişiklik olmasını beklememek lazım... :img-wink:
Ben, Belda'nın hangi doktorlara gidip de, "birşeyiniz yok, herşey normal" cavabı aldığını merak ettim doğrusu... :img-tomat:icon_whis Çünkü, fiziksel olarak sorun görülmez ancak problem aşılamazsa, doktorlar "herşeyiniz normal, birşeyiniz yok" demezler... :icon_whis Ppsikolog desteği önerirler ki bu da tek başına değil de partner ile birlikte, bir yılı bulabilen, tüm önerilenlerin adım adım uygulandığı ve disiplin gerektiren bir tedavi süreci gerektirebilir... :img-yes:
Belda'nın açıkçası böyle bir sorunu yaşaması bana hiç garip gelmedi... :icon_whis Kontrol düşkünü bir babası var... Hayatı iş gibi görüyor ve kontrolü elinden bırakmak istemiyor... İşinde hata yapmayan, açıkları bulan, son derece iyi bir finans müdürü olabilir ama hayatı da işini yaptığı gibi yaşamaya kalkarsa, bazı noktalarda çuvallaması da maalesef kaçınılmazdır... :icon_sorr
Bazen güvenmek gerekir, bazen kendini bırakmak gerekir... :img-wink:
"Hiç bir şey eyleme geçen cahillik kadar korkunç olamaz."
Konfüçyus
arkadaşlar bu diziyi pek fazla izlemem ama bu son bölümde beyninde tümör olna çocuğun sölediği bir şarkı vardı
'DAHA SÖZÜM KALMADI BURAYA KADAR SABRIM OLMADI SİZİ BİLMEM BANA UYMADI DÖNÜŞÜM OLMAZ'
böyle bişeydi sözleri yardım edin bulalım bu şarkıyı yalvarıyorum
lost, bunlar özel bir aile...acayip hisliler, sezgileri önde...sezgisel zekaları var ailecek...bir tek nazlı mustafayı anlayamadı o zekayla ama onda da aşk mı öne geçti nedir...
dün bi kısmını izleyemedim, bir reklam sonrasını da acaba dedim var mı bir gelişme...ama yok anlaşılan. insan özlüyor kuledibinin hisli kahramanlarını...geçmişi olan, duygularını düşüncelerini ifade edebilen karakterlerini:) en çok da bu hikayeye giriş kısmını...aslında ne kadar değerliydi ilk 8-10 bölüm, aksiyon bu bölümlerle başlasa da...
Zemfira,
Belda'nın kendini bırakabileceği, güveni verebilecek biri var aslında. Sıcacık sevgisiyle birlikte. Selim.. Umuyorum&istiyorum Belda onunla olsun :img-in_lo
Dizide gençlerin seslendirdiği şarkılar Grup Frapan'a ait. Meriç&Meryem karakterini canlandıran oyuncularla Frapan Grubu üyeleri karmasının dizideki ismi ise 'Ayak Takımı'.
Şarkıları youtube'den 'Grup Frapan' yahut 'Ayak Takımı' diye aratabilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri