Ya Mahur'cuğum sana bir sır vereceğim; Maraşlı bu geçen altı bölüm içinde bir sürü adam yaraladı ve bir kaç kişiyi de öldürdü zaten.Evet, evet öldürdü:) Dikkatli izlesene şu diziyi:)))) Yani ne gereksiz hassasiyet yaptın, hiç seni korurken sormuyordun adama Maraşlı bu vurduğun insanları nerelerinden vuruyorsun diye:)
"Katil olacaksın"gibi asılsız bir sebep yerine "Savaş'ı öldürürsen mutlaka kendisini destekleyenler ortaya çıkar, bu iş daha da büyür' ü tercih ederdim..
Bölüm sonu şaşırtmadı.Açıkçası cansıkıcı bazı mevzular yüzünden sık yorum yapamadım ama fragmanı izlediğimde Maraşlı'yı götürenlerin teşkilalttan olduklarını düşünmüştüm.Zannımca kendisi haddini aştı, çok fazla duygusal davranmaya başladı ve ya emirleri dinlemeyerek yalnız başına haraket ediyor olabilir.
Mahur bir ipucuna ulaştı ama Maraşlı bu meseleden yırtabilir çünkü pek Maraşlı'nın aleyhine bir durum yok gibi.İşte vardı böyle bir mekan, son günler kapanmış diyebilir.Yani Mahur hala Maraşlı'ya inanmaya devam edecek şimdilik. Yalnız orada ne bulmayı umuyordu acaba Mahur?:))
Bölümü izlerken diziden koptum, Maraşlı izlemiyor gibiydim..Olaylar hızla çözülüyor ve ben de buna ayak uyduramıyorum.Eski sıcak sahneleri arıyordum bölüm boyunca.Aslında macera tarafının ağır bastığı bölümlerin olması normal ama olayların seyri değişti,yeni bir level'e geçtik sanki. Bir daha eski tarzda bölümler görmemek ihtimalimiz de var sanki.
Yer imleri