Vayy.. Burada da mı görecektim seni
Asıl aradaki bölümler en iyi bölümleri idi.. En güzel kısmı sona saklamışsın, bu da güzel.. Yalnız 40 bölüm için de korkuyorum, ne zaman biter kim bilir
Tayfun bizi yordu ama bana kalırsa da fena bir iş çıkarmadı da.. Evet elinde 54 bölümlük bir cevher vardı, malum Kore dizileri kısa olur. Ama kendisi de güzel şeyler kattı, hakkını yiyemem. Daha sonra yönetmen değişiklikleri yordu onu.. Bir de malum Haluk üzerine çok oynadı.. Haluk'u da yord.u. Fakat göndermelerini de seviyordum Haluk üzerinden.. Sadece yaptığı bir espriyi birkaç bölüm sonra tekrar yapmasa çok daha başarılı olurdu..
Çok iyi hatırlıyorum, Tayfun beyin ayı sevgisi vardı son bölümlerde, izlediysen görmüşsündür zaten.. Birkaç bölüm bildiğimiz ayı üzerinden dizi yazdı

Ne kızmıştık ona o zamanlar.. Fakat ayının hikayesi, Haluk'a bağlanınca çok eğlenceli hâl almıştı.. En çok güldüğüm sahnelerin başında gelir. Haluk bu dizinin en iyi nimetiydi.. Hey gidi günler, hey..
Bu arada sevgili suzi67.. Azminize hayranım. Dizi zamanı burada olsaydınız da, yorumlardık diziyi ne güzel.. Sevgiler..
Yer imleri