kafayı yicem ya izleyemiyorum:icon_sorr:icon_sorr
haftaiçi okul haftasonu dershane:icon_sorr
mikan ve natsuyu özledim...
birisi bölümleri kısa bir özetle yazarsa sevincem:img-wink:
ve Feyzacım resimler süper elllerine sağlık:good:
kafayı yicem ya izleyemiyorum:icon_sorr:icon_sorr
haftaiçi okul haftasonu dershane:icon_sorr
mikan ve natsuyu özledim...
birisi bölümleri kısa bir özetle yazarsa sevincem:img-wink:
ve Feyzacım resimler süper elllerine sağlık:good:
tamam ben izlediğim bölümlerin özetini yazarım
öz geçmiş
mikan sınıfa yeni gelen kız hotaru ile çok yakın arkadaş olur ve bir gün hotarunun alice olduğu farkedilir bunun üzerine hotaru alice academy e gönderilir fakat mektupların gönderilmesi bir süre yasak olduğu için mikana mektup gönderemez mikan okuldan soğumuştur ve bir gün hotarunun annesi kayıt geçişini tamamlamak ve okul müdürüne teşekkür etmek için okula gelir. Mikan da hotarunun annesini görür ve neden mektup yazmadığını merak eder anneside dış dünya ile bağlantı kurmasının yasak olduğunu söyler ve mikan bir gece düşer hotarunun peşinde gakuen alice ye
1. bölüm
mikan alice academy e varmıştır fakat bir alice öğrencisi olmadığı için içeriye alınmamıştır tam bu sırada okulda görev yapan öğretmen narumi gelir ve mikan da ki alice yi hisseder
mikan biraz şaşırmıştır çünkü küpe takmıştır.bunun nedeninin sorar ve güçümü daha iyi kontrol edebilmesi için kullanığını açıklar bay narumi sensei...
ve bu sırada kendi grubunda en başarılı öğrenci olan natsume okul duğarını kırar ve kaçmaya çalışır fakat narumi natsumeyi etkisiz hale getirir.ve bayıltır alicesi ile natsume ve mikanı kendi odasına alır mikanı alice okuluna yazdırmak için odadan ayrılır bu sırada mikanın aklı biraz karışmıştır ve narumi sensei nin gerçekte nasıl birisi olduğunu bilmek ister bu sırada başka bir öğretmen gelir ve açıklar ve gider mikan htarunun fotoğraflarına bakarken natsume uyanır ve mikanın saçından çekerek etkisiz hale getirir.Ruka penceleri kırarak içeriye girer ve natsumeye neden alice gücünü kullanmadığını sorar ve mikan çığlık atmaya başlar natsume ise gücümü kullanıyorum ama işe yaramıyor der ve öğretmenler gelir mikan koşarak narumi senseinin yanına gider fakat bir detay vardırki mikanın eteği inmiştir fakat mikan farkında değildir.narsume giderken hey puantiyeli istersen eteğini al der ve mikan çok utarır baya ağlar narumi sensei mikanı teselli eder ve alice okul formasını verir mikan giymiştir ve çok tatlı olmuştur.öğrenciler gelir bunlar yu ve hotarudur mikan hotaruya sarılır.
şimdi yeni sınıfı olan B ye alışması gerekir. ilk geldiğinde kimse mikanı istemez ve mikan onlarla anlaşmasının zorunlu olduğunu bilir ve birisinin yanına oturur bu kişi ise natsume dir natsumeye bağırarak sen bana bir özür borçlusun der ve natsume hey puantiyeli der mikan dahada sinirlenir ve oradan çıkar.bir müddet sonra girer ve natsume ona bir teklif koşar ormandan geçmesini ister bunun üzerine mikan kabul eder.
2. bölüm
mikan anlaşmayı kabul eder ve ormana girmek üzere yola çıkar ilk başlayan olduğu için natsume yanına bir kişiyi almasına izin verir mikan önce bataklık tehlikesini hotaru sayesinde atladır daha sonra içi doldurulmuş ayıcık tehlikesini atladır ve büyük güvercine sıra gelir bunda ne yapacağına bilmiyordu mikan ve yu özel gücünü kullanarak rukayı çağırır rukanın özel gücü hayvanlarla iletişimdir ve hayvanların dilinden anlar.bu tehlikede atlatılır ve natsume gelir. ve sinirlenmiştir aynı zamanda sabırsızlanmıştır çünkü mikanın alicesini çok merak eder ve dayanamaz mikanın saçından tutarak bir ağaça götürür göster kendi alice nin der tabi mikan kendi alicesinin ne olduğunu bilmemektedir. ve mikanın dikkatini natsumenin gözleri çekmiştir ne kadar öfkeli görünse bile içinde biz soğukluk vardır. mikan hotaru sayesinde natsumenin elinden kurtulur.fakat natsume çıldırmıştır ve özel gücü olan ateşi kullanarak yunun etrafında bir ateş dairesi oluşturmuştur ve mikanın alicesini kullanarak bunu yok etmesini ister mikan bilmediği için yapamaz bu kez natsume hotarunun etrafında ateş kalkanı oluşturur.mikan gücünün farkında değildir hala ve natusme ateş gücünü iyice arttırır.mikan yapmaması için üstüne atlar ve alicesi ortaya çıkar alice si 0 dır yani diğer alicenin etkisini sıfırlayabilir bunu gören narumi natsumeyi bayıltır ve mikana aramıza hoş geldin der.
(bu alttaki sitede neyin nesi yaaa ben eklemedim ama çıkıyo :img-cray:)
"Gakuen Alice" Çizgi Filmin "Açılış Şarkısı"
Söyleyen: "Kana Ueda"
Şarkı Adı:
"PIKA PIKA no Taiyou"
JIRI JIRI to nari hibiku mezamashite okosareta
GIRA GIRI to taiyou ga kyou mo mata zekkouchou
memutai me kosutte wa kimi no senaka oikakete
kake ashi de tsumazuite koron de wa ochikonda
jyugyouchuu sora wo mite
BOKARI kuchi wo akeru atama ni
meichuu shita kamihikouki no MESSEJI
itsumo itsumo waratte te
ima kimi no sugu soba de wakachi aeru mainichi
donna konnan datte tobikoerareru
ashita wo futari de mukaerareru you ni ne
kumori zora no hi datte shiawase iro de warau kara
PIKA PIKA no taiyou no you ni
CHIRI CHIRI to koboreteku sunadokei mitumete wa
KIRA KIRA to namida shita kyou no kimi zetsufuchou??
urunda me kimi no senaka sotto tataki
omoikkiri hohoen de taiyou ni sasayaita
motto motto warau kara
donna naidai datte toki susumeru yo
ashita wo egao de mukaerareru you ni ne
ame no sora no hi datte futari issho de waraou ne
donna konnan datte tobikoe rareru
ashita wo futari de mukaerareru you ni ne
kumori zora no hi datte shiawase iro de warau kara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri