Diger baslik 1000 mesaji gectigi icin kapanmistir.
Eski basliga buradan ulasabilirsiniz.
Lutfen forum kurallarina uyunuz.
Bolum Sorumlusu
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=76857
Diger baslik 1000 mesaji gectigi icin kapanmistir.
Eski basliga buradan ulasabilirsiniz.
Lutfen forum kurallarina uyunuz.
Bolum Sorumlusu
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=76857
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA <3
Adın yazılacak Mucevher taşa!
Yeni başlık haıyırlı olsun arkadaşlar canım you mikanın bulunduğu sınıfın başkanı ama ilk okullarında başkanımı bilmiyorum ayrıca ilk okulların başkanı olsa bile orda şimdilik zarar verme felan demiş mikana lunayla konuşurken yani ben youdan böle bi davranış gelirse çok üzlürüm çünkü öbür başlıktada yazdığım gibi mikan akademiye geldiği ilk günden beri ona en iyi davranan hep you olmuştu
-Imzada birden fazla resim kullanilamaz.
-Imzada kullanilan resmin boyutu 600*110 piksel sayisindan buyuk olmamalidir.
-Imzada gifli resim kullanimi yasaktir.
Kurallara uyunuz.
Dizifilm Yonetimi
yeni başlık hayırlı olsun arkadaslar
2.yorum bnden
evt bi yu bide tusubasa ii davrandılar mikana.
hotaru bile ii davranmadı
bnce yu bilmedigi için lunayı okula aldı.veya lunanın bi alicei oldugu icinde olabilir.bnce ilk okulların baskanı yu olmayabilirde daha byük birileri olabilir.
Gott weiss ich will kein engel sein
3. mesajda benden...:img-grin2
Cnm bende sana katılıyorum you almaya yetkili biri değil gibi,ya alicesini farkedip yetkili kişilere söylemiştir ya da ilkokul başkanı you değildir...
Ayy Luna gerçekten çok gıcık yaa...:img-tomat
Geçen başlıkta da söylenmiş kim bu animenin 2. sezonun yayınlanmadığını iddia ediyor diye bende kaç gündür bu açıklamayı bekliyordum,biri gelsinde şu işi açığa kavuştursun diyordum ohh bee arkadaşa gerçekten çok teşekkürler sağolsun...:img-wink:
Japonya'da yayınlanmış,ingilizcesi de çıkmış eee bir tek türkçesi kaldı inşllh en kısa zamanda yayınlar kanal ben sürekli istekdeyim ama dikkate alınırsam...
Cumartesi aynı bölümü verdiler iyi oldu yarısını kaçırmışım:img-grin2,bugünde vermediler kanal ne kararsız tüm gün çıksın diye bekledim,bir ara Tazmanya Canavarı'nda falan umutlandım ama yok çıkmadı...:icon_sorr
Şu Mikan'ın babsı krizinin bitmesine sevindim bence de arkadaşlar girdiğinizde biraz geri sayfalara bakarsanız biri açıklamış oluyor taa ilk sayfalara gitmenize bile gerek yok...Birde şu Natsume'nin kardeşi,annesi ve babası olayı aydınlansa...Şimdi Natsume'nin annesi ve Yuka arkadaş dediniz ama Luna'dan bahsedildi Luna-Yuka arkadaşlığından falan hiç Natsume'nin annesi konuşulmadı hep Yuka-Luna-Reo-Narumi arkadaş dendi Natsume'nin annesi niye yok ki aralarında...![]()
Yeni başlığımız hayırlı olsun,nice başlıklara...:happy0064
evt mikanın babasının kim oldugunu tartışmaları bitti kesinlikle izumi
natsumenin annesi fasla alice kullanmaktan öldü sanırım.natsumenin de alicei öle kullandıkca hayatından calıyo.
Japoyada yayınlandıgı kesin mi?
natsumenin annesyle yuka arkadastı natsumenin annesi ölünce yuka akademinin düsmanı oldu.
Gott weiss ich will kein engel sein
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri