dün akşam fıragman yayınlandı eh işte diyecek bir fıragman olmuş
süreç filim daha özenli bir fıragman hazırlamalı günü bakalım ne zaman olacak
dün akşam fıragman yayınlandı eh işte diyecek bir fıragman olmuş
süreç filim daha özenli bir fıragman hazırlamalı günü bakalım ne zaman olacak
Üç Arkadaş dizisi komedi mi drammı türü nedir?
Gani Müjde genellikle komedi yazar ama Gani beyde ayrılmış senaryo ekibinden
:icon_sorr Uyarlandığı türk filimine bakarsak dram türüne girer. Biri bu konuda beni bilgilendirebilir mi? Komediyse Leyla Feray olduğu için netten takip etmeyi düşünüyorum. Dramsa ben almayayım yolu açık olsun.
ATV ekranlarında yayınlanacak olan Üç Arkadaş adlı yeni dizi 18 eylül 2014 perşembe akşamı yayın hayatına merhaba diyecek.
Alıntı
günü belli olmuş hayırlısı olsun şimdiden zor gün ilk üçte olursa tamamdır
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Hakan Yılmaz, Anıl İlter ve Burak Hakkı gibi isimlerin paylaştığı dizi ”Üç Arkadaş” yayın günü belli oldu.
Buna göre dizinin yayınlanacağı gün Perşembe olarak belirlendi ve böylece Perşembe günü başlaması beklenilen Beyaz Karanfil dizisi 19 Eylül Cuma gününe alındı ve ayrıca Diğer Yarım dizisi de Cuma Pt2′ye atıldı. Üç Arkadaş ilk bölümüyle 18 Eylül günü izleyicisiyle buluşacak.
Bu dizi tutarsa çok şaşırırım. İki kere filme alınmıştı. 1958 ve 1971'de. Ben ikisini de izledim. Ama bu zamana uyacak bir konusu yok. Bu sene ekranlara sürü ile dizi sürülüyor. Dizi katliamı değil dizi soykırımı yaşanacak sezon sonuna kadar. :icon_sorr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri