Çocukluğumun en güzel dizisi.Yüreğe dokunduran konuları o kadar derin ve güzel işlemişlerdiki keşke tekrar verseler bıkmadan seyrederdim.
Çocukluğumun en güzel dizisi.Yüreğe dokunduran konuları o kadar derin ve güzel işlemişlerdiki keşke tekrar verseler bıkmadan seyrederdim.
Bana Bir Masal Anlat Baba... Her ne kadar dizi yayın hayatında iken çocukluk dönemini yaşasaydam daha sonra bir şekilde bazı sahnelerini izlemem bile yetti. Fiko,İpek,Deniz,Nihat,Yakup Dede,Cevdet Ve Sermet beğendiğim karakterler idi. Bu Sebeple dizide oynayıp daha sonra aramızdan ayrılan İhsan Devrim,İsmet Ay,Nihat Nikerel,Suna Pekuysal,Abdullah Yüce'yi,Birkez daha ALLAH'TAN rahmet diliyorum,saygı ve özlemle anıyorum...
çocuklugumun dizisi.
bu diziyle büyüdügüm için gurur duyuyorum.
fiko,deniz,ipek,nihat,zeynep,boncuk...
hepsinin kalbimdeki yeri çok başka.bu dizi benim çocukluguma dokunuyor,çok saf çok temiz..şimdi olsa belki o zaman ki kadar içime işlemez.sadece diziler degil bizler de yapaylaşıyor sanırım.
82. bölümden sonrasını da bugünlerde y.tubeye ekleniyor,103 idi en son eklenen sanırım.
belki izlemek isteyenler olur yazayım dedim.:img-wink:
Herkese merhabalar..
Süper Baba'nın 17 senenin ardından dizinin sempatizanı bir arkadaş vesilesiyle amatör belgeseli çekildi.İsmi Çengelköy Olur Bir Masal 30'ar dakikalık toplam 11 bölümden oluşan,içerisinde Jülide Kural,Bennu Yıldırımlar,Sümer Tilmaç,Sevinç Erbulak,Eray Demirkol,Yeliz Tozan,Gündüz Sezgin,Aytaç,Yörükaslan,Ümit Çırak,Yusuf Basmacı gibi değerli oyuncular o yılları özlemle,gözleri dolu dolu,yeri geldiğinde özeleştirel bir perspektifle yadediyor.
Lakin hepsinin tek ve ortak çıkarımı"çok namuslu bir işti" oluyor.Aradan geçen yıllar bize halen Süper Baba dendiğinde neden yüreğimizin temiz kalmış kısmının titrediğini,yutkunamadığımız bir özlemi,umutları,sahiciliği,sokağın sesini , dayanışmayı ve düşünsel namusu hatırlatıyor sorusunun cevabını onlar veriyor.
Ve Şevket Altuğ olmamasına rağmen röportajlarda hepsi onu tanımasak da öyle güzel anlatıyorlar ki."Şevket çok insandı...."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri