ben de izliyordum ve ben de oyuncu değişikliklerinden sonra bıraktım, birine alışınca karakteri onun üzerine giydiriyorsunuz ve başka biri uymuyor oraya. Ama öncesi çok güzeldi, kopuyordum izlerken![]()
![]()
ben de izliyordum ve ben de oyuncu değişikliklerinden sonra bıraktım, birine alışınca karakteri onun üzerine giydiriyorsunuz ve başka biri uymuyor oraya. Ama öncesi çok güzeldi, kopuyordum izlerken![]()
![]()
ama sen de bana zaman ver, biraz daha otur burada...
mrb dün kanalları şöle bi tarıyodum da trtgap ta gördüm çiçek taksi yi nası sevindim. zamanında hep izlerdim. o günleri htırladım da ne çabuk geçmiş herşey. tabi bazı oyuncuların değişmesi/çıkması diziyi bozmuştu bi dönem sonra amaa ii yönleriyle hatırladım hep dün![]()
perihan=bak cafede hiç müsteri yok.herkes promosyon yapiyor,bizde yapalim.
ayse=aaa ne güzel düsündün.bizde promosyon yapalim.ölene kadar bizde manti yiyin,cenazeniz bizden olsun diyelim... :p
ramazan=ne güzel promosyon yapmissiniz.ne kadar manti yersen ye 3 milyon diye.bende mi promosyon yapsam durakta.
ayse=ne yani ramazan abi.besiktasa gidene kadiköy bedava mi yapican?![]()
müjde müjde müjde
çicek taksi tekrarlarına 6 şubat pazartesiden itibaren hafta içi hergünsaat 9.00'da trt gap (trt 3'de)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri