dün cekimlei vardı kanlıcada tarık akan ın sahneleryidi sonra sibel canın sahneleri basladı her ikiside aynı mahallede oturıyor eylül sonu gibi baslayacakmıs
dün cekimlei vardı kanlıcada tarık akan ın sahneleryidi sonra sibel canın sahneleri basladı her ikiside aynı mahallede oturıyor eylül sonu gibi baslayacakmıs
Arkadaslar acaba bir bilginiz var mi birsey sorucam? Serdar Yegin (Cemberim'de Gul Oya'da Umit'i, Ask Oyununda da Kenan'i oynuyordu), bu dizide oynuyor mu?
ya bence guzel bir dizye benziyor ve persembe gunu basliyor mus benimde o gun bir dizim yok ama simdi oldu insallah guzel bir dizzi olur
ya ben o gün ah polis olsamı izliyordum. Ama açıkçası ah istanbul daha ağır basıyo gibi gerçi yaprak dökümü içinde öle diyodum ama avrupa yakasını bırakamadım o anki ruh halime bağlı ama izliyicem yinede goncagül için izliycem diğer oyuncular da çok iyi zaten
-
sibel can için izlemem diziyi.. yani güzel birsey olabilir ama sibel cani sevmedigim için hosuma gitmedi.. birde tutmaz gibi geliyor bana.. ama yaniliyor olabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri