muhtesem bi program
bugün izledim ilk defa
ve agladim
okadar acikli ve gercek ki
muhtesem bi program
bugün izledim ilk defa
ve agladim
okadar acikli ve gercek ki
Katıldığı son operasyonda şehit düştü...
Samanyolu'nda yayına girdiği günden bu yana büyük ilgi gören Ölümsüz Kahramanlar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu akşam beşinci bölümü yayınlanacak olan programda iki yeni şehit hikayesi seyirciyle buluşuyor. Ölümsüz Kahramanlar’ın ilk hikâyesinde, 1970 yılında Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç edip İzmir’in Altındağ ilçesinde hayatlarını sürdüren Civan ailesinin oğlu Sunay Civan’ın askerlik için gittiği Bingöl’de şehit oluşu ve bu acı haberi alan ailesinin yaşadıkları ekrana gelecek. Programda yer alan ikinci hikâyede ise İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan ve askerliği boyunca şehit olma düşüncesi içinde olan Atilla Sunar’ın katıldığı son operasyonda şehitlik mertebesine nasıl kavuştuğu, ailesinin anlattıkları ve canlandırmalarla ekrana taşınacak.
Konu Sunrise tarafından (04-03-13 Saat 18:39:08 ) değiştirilmiştir.
ay muhtesem ötesi yaa
herzaman izlemeye calisiyorum
gercektende
GERCEK bi programm..
ismail türütün yegenini de gösterdiler
valla hepsinin hikayesindede hüngür hüngür agladim ya
bide sulu gözüm..
ama cidden tv dünyasinda birsürü gereksiz seyler var..
ama ölümsüz kahramanlar harika bisey ya
beğenerek izlediğim bir kaç programdan biri.tv de o kadar gereksiz programlar yayınlanıyor ki .böyle bir programı yapanları kutluyorum.
ekranlardaki adına program denen rezillkilerin arasında bize televizyonda kaliteli ve gerçekten anlamlı gerekli bir yapım gerçek bir program izleme şansı veriyor ama hakkettiği değeri görmüyor malesef bütün şehitlerimizin hikayelerini izlemek istiyorum umarım bu program hep devam eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri