Selam.Yeni Başlık Hayırlı Olsun.Aslısız Olsun Mümkünse.:img-hysteBizde Portakalı Severiz Ama Sadece Meyve Olanı..Bu Başlıkta Falza Kavga Çıkmamasını Umuyorum,Adminlerimizi Diğer Başlıklardaki Gibi Zorda Bırakmayalım.Ben Bu Konuda İlk Adımı Atıyorum Ve Bir Zeytin Dalı Uzatıyorum Efenim.
Yorumlarınıza Yetişmem Zor Oldu Vallahi.Açıkçası Desteklemediğim Düşünceler Yoğunluktaydı,Ama Onlarıda Okumam Gerekiyor Tartışma Ortamının Oluşması İçin Dimi?
Rana İle Uzay Olabilir Gibi Geldi Bana.Ama Rana Alaranın En İyi Arkadaşı Sonuçta.Ateşin,Kardeşinin,Amcasıyla Çıkması Kadar Etik Dışı Bana Göre.Ben Artık Ateş Faryalının Oğluymuş Gibi Konuşucam Yahu.Öyle Olabilir Demeye Gerek Yok,Öyle Zaten Demeli.”Olabilir”E Açık Tek Sürpriz Akrabalık Aslı İle Uzay Arasında.Onların Kardeş Olduklarını Öğrenmeyi Sabırsızlıkla Bekliyorm.
Aslının Kötü Giydirildiğinden Bahsedilmiş Ama Bence Gayet Güzel Giyiniyor.Erkek Fatma Modası Böyle Oluyor İşte.Ha Arada Bu Modanın Dışınada Çıkıyor.Hastaneden Çıktığı Zaman Üzerinde Olan Kahverengi Kareli Elbiseye Bayılmıştım Ben.Burda Asıl Giyimine Özen Gösterilmesi Gereken Alara.Kıro Kıro Kıyafetler,Kocaman Kocaman Küpeler.Sanki Kız Annesinin Gardırobundan Giyinior.
Her Neyse Anket İçin Teşekkür Ederim.Cevaplayalım Bakalım.
1)Bölümün En Sevdiğiniz Sahnesi ? Alaranın Aslıya Çemkirdiği Sahne.Üzgünüm Ama Biz Anti-Aslıcıları Sevindirdi.
2)Bölümde En Çok Güldüğünüz Sahne? Uzayın Kardeş Tepkileri.Uzaycım Merak Etme Senin Kardeşin Boyun Kadar Zaten.

3)Bölümün En Sevdiğiniz Karakteri Yada Karakterleri ? Tabii Ki Uzay Ve Alara.Geriye Başka Karaktermi Kaldı..Uzay,Ateş Artık Tanıdığım İnsan Olmaktan Çıktığı İçin Oy Verdiğim İsim,Alarayıda,İpek Böceğim Olsa Hayatta Seçmezdim..Keşke Bu Anket Sadece Bu Bölümle Sınırlandırılmasaydı..:)
4)Bölümde Keşke Şu Olmasaydı Şöyle Olsaydı Dediğiniz Bir Sahne Var Mı? Uzayın Alarayı O Şekilde Eleştirmesine Gerek Yoktu.
5)İlerleyen Bölümlerde Olmasını Çok İstediğiniz Birşey Var Mı ? Elbette Ateşle Aslının Ayrılması.

Yer imleri