Cok tesekkür ediyorum sizlere :img-wink:
bende bunu kac zamandir merak edip duruyordum hehe
Yeni Bölüm harika ötesi süper birsey olmus.Ellerinize saglik..
Berke varya masallah sanirim Elif halasina cekmis
süper cocuk ya hem gecen Bölümde Banunun odasina girip elbiselerini yirtmakla sonra aynasina sen bir cadisin yazmasiyla hemde bu Bölüm banunun cevirdigi dolaplari duymasiyla hayran kaldim berkeye :img-in_lo:img-in_lo canim benim ya
cok ise yarar bir Bilgi verdi Elif halasina bencede Berkenin Banudan kurtulmasina az kaldi haahah yoksa Banunun mu Berkeden kurtulmasina desem :img-hyste:img-hyste devam böyle Berke hahaah Banuyu iyice delirtsin su 4 ay icinde.:img-hyste:img-hyste
Timurun aklina gelen plan ne olabilir acaba?
yani son kisimta bende soke oldum acaba Yagmurun ulasa olan o tavri Timurun planin bir parcasi mi? bence kesin öyle ama simdide Pinar herseyi yanlis anliyacak sanirim :icon_sorr iyice karisti bu cephe ama bakalim neler olacak cok heyecanli.
ikinci soke oldum cephede Feride cephesiydi ya bu kadin gercek feride degilmis inanamiyorum ya :icon_sorr zavvali Sezgin ve Ece bunu ögrendiklerinde yikilacaklar resmen off bu j+lide nasil bir teyze ya?? hic vicdan denen birsey yok bu kadinda.Sezgin ve Eceye o sahte ferideyi tutup bu senin annen yillarca saklandi sizden diyerek eline ne gectiki?
Ama ben anladim bence amaci Ayseyi üzmekti
Bosu bosuna o kadar üzüldü Ayse.Sezginde darma dagin oldu off..
ortalik daha fazla karismasa keske :icon_sorr:icon_sorr
Akasya&Ömer cok sirindiler bu Bölüm yine Ömer artik Akasyanin etrafinda hepten pervane olur :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bu arada Ömer ikinci kez Kiz babasi oluyor gecen Bölümde Akasya tarafindan ögrendik
Hayata ve Mümtaza bir kiz kardes geliyor :img-wink:
Yeni Bölümü cok merak ediyorum![]()
Yer imleri