Öncelikle bugünkü ratinglere çok sevindim, AB'deki birinciliğini korurken total'de de geçen haftaya göre yükselişi var...:good:
Ali senaristin en başından bu yana ortaya koyduğu en istikrarlı karakterlerden biri.... Dizinin ilk bölümlerinden itibaren anlık kararlar veren, sabırsız ve olayların bir an önce hal yoluna girmesini isteyen biri... İlk aklıma gelenler; daha ilk bölümde Samim kardeşinin acı haberini aldığında hiç tereddütsüz tüm parasını onun borcu için verip İstanbul'a dönmesini sağlaması da, otelde işten çıkarılacaklar listesinde adını gördüğünde ne olacağını beklemeden işi bırakması da, gerçekleşmeyen nikahın akabinde Seyhan'la barıştıkları daha ilk gecede herkese birlikteliklerini açıklamak isteyen de, keza evlenince yine herkese söylemek isteyen de aynı Ali... Yani yaşayacağı hayatın biran önce netleşmesini isteyen sabırsız bir karakter... :img-yes:
Ve böylesine net olan bir karakter neden anlaşılmak yerine nefret yaratıyor işte bende bunu hiç anlamıyorum... Var'la Yok aynı şey midir? Yaşadığı şeyleri gizli saklı sürdürmemeyi, açık olmayı istemek bu kadar kötü birşeymidir? Hal böyleyken en ala içten pazarlıklı Şehnaz'dan bile daha çok bu sayfalarda Ali'den nefret edildiğinin belirtilmesini de şaşkınlıkla takip ediyorum...
Kaldı ki bu bölümde Samim'e de çok kızdım; Ali işim var gideceğim diyor ama o Ali her an hep benim sorunlarımla ilgilensin istiyor, şimdi bırakıp nasıl gidersin havalarında... :hıh
Ali'de Seyhan'da bilmem kaç bölümdür Feride, Meloş ve Samim'in dertleriyle uğraşıyorlar... Şayet ortada yakınlıktan, aileden bahsediyorsak tamam elbette uğraşacaklar ama niye herşey böyle hep tek taraflı yürüyor ve sürekli de böyle yürümesi de bekleniyor ki? Hele şükür şu son 2 bölümdür Feride'nin Seyhan'la Ali için birşeyler yaptığını gördük tamam ama özellikle Samim'in bugüne kadar Seyhan&Ali için birşey yapması şöyle dursun
"gençsiniz, daha ne badireler atlatacaksınız" diyerek işlerini daha da zora sokuyor... Birde hala Ali'ye fırça atıyor... Ali sürekli onun dertleriyle ilgilenecek, kendine dair hiçbirşey yapmayacak yani... :img-tomat
Tüm bunlar bir yana, Seyhan'la Ali'nin evliliklerini özellikle Cabbar ağama nasıl açıklayacaklarını merakla bekliyorum doğrusu...
.
Yer imleri