Zuzinha Nickli Üyeden Alıntı
Gözyaşların içimi eritiyor, erkekler ağlamaz sevgilim sil gözyaşını... Demeyeceğim vallahi çok yakışıyor:img-in_lo Adam oynuyor yaaa. Sühan daha sana ne desin bu çocuk? Ne niyeti vardıysa hepsini tek tek söyledi. Gözyaşlarını boncuk boncuk akıttı. O hasta haliyle tuttu seni bırakmadı. Nasıl gidebildin? Nasıl memur beye seslenebildin? Cesur güzel seviyor. Çok seviyor.
Özetin son cümlesi önemli. Bunlar tam yakınlaşmışken ne olacak da hayatlarının ne kadar zorlaşacağı açığa çıkacak. Cesur Sühan'ı öperken Tahsin kafasına silah mı dayayacak? :img-hyste Bunun gibi bir şeyler bekliyorum.
Eğer bundan böyle birbirlerine açık açık düşmanlık edeceklerse Tahsin'in bu işi bir sniper'la halletmemesi için bir sebep göstermeleri lazım. Tahsin öyle ihaleydi, hisseydi, kanundu kitaptı bunlarla uğraşacak bir adam değil. Bunlarla savaşmaz. Kartlar açıksa başka türlü bir savaş olmalı bu. Neden zahmet edecek? Malikaneye gelen her kimse elini kolunu bağlayacak demek ki.
Ağlama Cesuuur. Ya da ağla. Ay bilemedim. Gel benim kollarımda ağla:img-hyste Onur006, bir Cesur'u zibilyon kişi teselli etmek ister ama bir Zuzu başarır. Bu da çok sevdiğim bir atasözüdür:img-hyste:img-hyste
aslanselda nerde yahu?:love01:
Yer imleri