Güzel bi bölümdü. İdris geri dönecek, gizemli kişi o teorileri de var. Ben artık hiçbi yorum yapamayacağım 4 sezon sonra bu gizem kasılmasına. Görüyoruz her yeni karakter hayal kırıklığı yaratıyor. Tabi benim için cengiz oldu ama genel yorum, olmadığı yönünde...
Horzum'un 5. Sezona bile sarkıtabile'cegi konusunda fikrimi koruyorum ama.
#efyam'i nehir görüyor şimdi "yamaç beni aldattı" sanrı sını izleyeceğiz offfff ne gereksiz...
Bide bu kızın hamileliğini sadece bi hamile kıyafetiyle sunmaya çalışmışlar çok saçma olmuş yanı karnının falan şişirilmesi lazım. Yine inandırıcılık diyorum inandırıcılıkkk
Azkar hala #efyam'dan güzel yazılıyor su anda onlar için de fanların beklediği bir sahne geliyor galiba. Azerin öleceğini düşünmek üzücü. Tabii ki bir türk senaristten bahsediyoruz ve karaca hamile kalırsa sasirmam. Celasun da onu bebekle kabul eder ve sezonu öyle geçirir karaca karakteri.
1 ve 2. Sezonlarda nefret edilen bu kızın azer karakteriyle tam anlamıyla toparlanmasını'n ardından dizide kalmasını gereksiz görüyorum açıkçası.keşke yasak elma dizisindeki zeyal çifti gibi diziden birlikte çıksalar da uzakta kendi mutluluklarını kursalar...
Yer imleri