geçenlerde Showtime başkanı David Nevins bir Dexter spin-off’u ile ilgili olasılıkları gözden geçirdiklerini açıklamıştı. David Nevins bu spin-off’un ancak Michael C. Hall rolüne geri dönmeyi kabul ederse olacağını belirtmişti. Açıklamaya göre spin-off yeni bir konsept ve biçimde olacak, yeni bir hava yaratacak ve önceki dizinin bir devamı şeklinde olmayacaktı.
Dizinin kaderiyle ilgili sorulduğunda, Vince Masuka ile ilgili bir dizi yapılırsa kesinlikle izleyeceğini söylerek esprili bir cevap veren oyuncu ekledi:
“Şu an bunu düşünemiyorum bile. Birileri bir senaryo yazıp bize dizinin nereye gidebileceğini göstermediği sürece bunların hepsi teoride. Ama şu an bunları düşünmek benim için zor.”
Şu an için tekrar Dexter rolüne dönmenin göz korkutucu olduğunu kabul eden Michael C. Hall, gelecekte olabilecek bir proje için olasılıkları elemediğini, sadece yakın gelecekte bunu düşünmediğini söyledi. David Nevins’in açıklamalarına katıldığını belirterek, “Dexter’la ilgili başka bir dizi yapmak şu an için biraz korkutucu, bunu hemen yapmak istemem. Ama “asla” demiyorum.” dedi.
kaynak:birdizihaber
içim rahatladı biraz ama gelecekte olabilir ihtimali bile korkutucu.
Yer imleri