Günaydın..
Hoşbuldum sevgili yedel,sizler de hosgeldiniz :)..Telefondan yazıyorum, tavsiyeniz için teşekkür ederim..Ben biraz yazdıktan sonra önizleme yapıyorum ara ara,faydası oluyor.. O ara bırakmak zorunda kaldım, geri döndüğümde tekrar giriş yapınca öyle oldu..Düzelttim,bayağı uzun yazmıştım, geri kalanını sildim,sıkıldım da

..
Dün akşam Yusuf'a çok üzüldük..Yavrum yorganın altına saklanmış..Eski Yaman olsaydı gürlemisti çoktan..O zamanda velayeti anca rüyalarında görürlerdi..Bende akrabası varken neden almaya çalışıyorlar böyle diye ilk seferinde düşünmüştüm..Ama işte Yaman'ın emniyetle olan geçmişi sanırım sorundu..Sonuçlanan bir durum olmasa da şüpheliydi.. Geldiklerinde ortam da gergindi bayağı, belliydi.. Sonrasında ikilisini arasında senindi benimdi kavgası çıktı.. Ama geldiğimiz sonuç; birbirlerine baktıklarında huzur görülen Yusuf'un iki canı, dilinden düşürmediği teyzesi amcası.. Kapanır umarım, Nedim'in bakışları İkbal ve Zuhal'e uyarı olur.. Başka bir isim soyler zannımca ama bence doğruyu öğrendi..İkinci bir şans vermem bakışıydı.. Umuyorum yani, başarmış olsun bu sefer..
Neslihan'a mont almıştı İkbal, ilerde Neslihan bana lazım olur diye.. Dün akşamda elbise linkinden bahsetti.. Yine tavlamaya çalışır mutlaka İkbal..Bakalım Neslihan vicdanını elbise uğruna bir kenara koyabilecek mi?..Bence elbiseyi alsın ama Seher'i de uyarsın :)..
Ikbal'in sonunu bence de Zuhal getirecek..Kardeşinin halini gördüğü halde devam diye ısrarlı.. Para sakınan da varmış sanki gibi karşısında,ayrı bir mafya kurmuş Yaman'ın kazandıklarıyla Yaman'a karşı

.. Korkum öğrense de Yaman abisinin huzuru bozulmasın diye sessiz kalması, yapmaz diyin lütfen..
Ben Zuhal'in Yaman'ı sevdiğini düşünmüyorum,sevgisi sanmaktan ilerde değil..İkbal aklına soktu evet ama elde edemediği için bu halleri bence,sevdiğinden değil. Dahası karşısında kendine rakip yerine bile saymayacağı Seher'le ilgileniyor Yaman.. Aşık olduğu besbelli Yaman'ın,bir Seher anlamıyor belki de konduramiyor Seher.. Seher'e nefreti ise gerçek .. Fırsatını bulunca ablasının Kevser'e yaptığını yapmaktan cekinmeyecegi ortada..
Dün yine Zuhal saydı Seher'in yüzüne ve bir kez daha Seher'in hık mık edişini izledik.. Sevgili yedel bende sizin gibi Yaman'dan lafını esirgemiyorsunda Zuhal'e sesini çıkmıyor dedim ama Seher'in Zuhal'le kavgası Yaman'la ettiği kavgaya benzemez aslında.. Ama böyle de izlemek hiç istemiyorum..Zuhal gibi birine cevap vermek yerine insan yerine koymayıp yürüsün yanından gitsin daha iyi
Yaman'ın gözü sürekli Seher'in üstündeydi.. Bir ara abicim yeğenin elden gidiyor sen Seher derdindesin gibi bir fikir geçti aklımdan ama dayanma gücünü Seher'den aldı diye düşünüyorum orda .. İkidir gözyaşını silemedi ama çok kıymet verdiği mendilini uzattı.. Saat gibi mendilde baba yadigarı sanırım

.. Ve Seher'in Yaman için görevlilere söylediği sözler.. Vahşi ve psikopattan geldiğimiz nokta; Yaman'a gerçekten değerli hissettirdi Seher ..
Kendimi durdurmak zorundayım, yoksa yazacağım daha :)..
İyi yorumlar..İyi günler..
Yer imleri