...
Selamlar.. Saygılar ..
Özdemir Asaf demiş ki;
Bir kadının alnı dudaklarından daha değerlidir..
Çünkü dudaklarından dökülecek olan "seni seviyorum" sözü,
önceden alnına yazılmıştır..
Alın yazısından öpmek !.. Seher'de Yaman'da cekingenliklerini,bunun yanında cesaretlerini, utangaçlıklarını,yine bununla birlikte istekli oluşlarını, tutkularını iyi geçirdiler..Anlarım ben

..Ben bir an herkesi unutup alınlarını birbirlerine dayayacaklarını bile bekledim

...
Nadire annesi de Fırat'ta çok seviyorlarmış Seher'i belli etmemişler

.. Fırat'ın kardeş olarak Yaman'a Seher'i koru demesi gülümsememe sebep olsa da Yaman'ın verdiği söz de bir o kadar gülümsetti

.. Bildiği düşmana belki de etrafını saranlar, bilmedikleri,farketmedikleri.. Kevser.. Abisi.. Yusuf.. Seher şimdi.. Yengesine güveni kaç kişinin canını yakacak.. Yine akli dengesi yerinde olmayan biri ve yine rahat davranan (daha yaratıcı şeyler söylüyorum bakmayın) Seher.. Bir kişi aynı çukura kaç defa düşer

diyip pöfff diye hemen dağıtıyorum bu havayı

..
Seher formalite sözünü olur olmaz her yerde söyleyip duruyor, İkbal duyacak diye benim aklım çıkıyor..İçimden bir ses git Seher'in ağzına bir iki vur,sahneden çık diyor .. Sınavlarını başarıyla verdiler.. Seher'in dediği gibi insan farketmeden birbirini tanır mı gerçekten, yoksa tanımak istediği kişiyi merak ettiği için mi dikkatle izler ?..
Yusuf senin diller ne diyor öyle..Amcan anında bunu eyleme nasıl dökerim diye düşümediyse ben de ne oliyim

.. Kullanacağı koz yanında, inandırmaları gereken sosyal hizmetler.. Amcanın gözleri bir başka parıldadı,Yaman'ın şeytanını iyi dürttün ateş parçası

.. Seher de utandı utanmasına ama ilk tepkisine baktığı kişi Yaman oldu.. Ah Seher Yaman'ın gözlerini görmediğin hem iyi oldu hem iyi olmadı.. İyi oldu,yoksa hangi deliğe kaçacağını bilemezdin,iyi olmadı kimbilir belki sen de sosyal hizmetler çalışanlarını inandırmak isterdin

..
O bitki çağından da kabından da nefret ettim.. İçimden yine gelen o bir ses git, pencereden dışarı salla dedi.. Bilmiyorum ama beklemiş çayın faydası olur mu, ıscacık içmedikten sonra

.. Adalet yeni çay yaptı diye düşünüyorum, Seher itiraz etti her zaman ki gibi ama içine sinmemiş olabilir ve tazelemiştir...Çok etkili zehirden aç gözünü diye diye kurtulmak zor

..Seher'i karşısında görünce cin çarpmışa döner Zuhal,dönsün..Farklı değil ya gerçi

.. Yaman sen bari doktora götür, mide şikayetini söyle.. Biberon gibi elinde beni sinir etti

..
Size bir sır vereyim mi?.. Int..da gezerken set çalışanlarından biri ben ismen bilmiyorum "yağmur" veya "yağmur altında " diye bir foto paylaşmış,tam hatırlayamadım.. O zamanlarda yağmur duasına çıkıldığı zamanlar,damla yok..Siz yazınca anımsadım,o zaman pekte önemsememistim ..Yağmur altında bir şey olacak galiba dikkat çekildiğine göre,belki aşk itirafı olabilir bence de büyük ihtimalle ama bilmiyorum

..
İyi yorumlar.. Keyifli günler

Yer imleri